Nejste přihlášen/a.
Pokud je daný instruktor rozumný, tak by měl nejdřív popsat ovládání vozidla (řazení, ovládání blinkru, světel atd.) a
nechat Vás "trénovat" rozjezdy a couvání někde na parkovišti a následně jet po málo "frekventovaných" silnicích, a ne hned co centra města.
"Pasivně trénovat" lze i tak, že si v autobuse (pokud možno tak v MHD) někdo sedne na přední sedadlo a sleduje provoz, jako by řidil, tedy uvědomuje si, kdo má kdy přednost, dopravní značky atd. Pokud má někdo dost preněz, tak je i možnost domluvit se s někým znnámým a jet nějam na parkoviště, kde je dost místa a tam si vyzkoušet rozjezdy atd. Dá se půjčit i auto v půjčovně (možná i stejný typ vozidla, jaký používá daná autoškola).
Budu ironický: Parkoviště Kauflandu ve středu dopoledne při dnešním šílenství po zásobách potravin je ideální místo k učení základního ovládání vozu
Vilíku, já nic nechci, já pouze konstatuji fakta.
Ukaž mi instruktora, který bude chtít se žákem od 0:00 do 03:00 kroužit po (snad) prázdém parkovišti supermarketu.
A toho pána si odpust, pokud mě nechceš nas..t. Nedávno jsem tu o tom něco psal a nechtěl, abych tě oslovoval "vo,e Vilíku"
Pokud nechceš nikoho nas.at, tak si laskavě odpusť nejen toho pána, ale i inženýra. Vcelku nic jiného mi na tobě nevadí
Takže to beru jen jako provokaci!
Prčvní kurz,tehdy AM jsem dělal v devítce-jeden z učitelů byl i učitel v AŠ, -první posed na písta byl když jsme všechny paragrafy uměli-tehdy vyhlášku č.100/75 sb - a asi jen měsíc před koncem jsme si prvně sedli na písta.ŘP až s vysvědčením -tedy ti,co do června dosáhli 15.
Když jsme s manželkou dělali B někdy po roce 90, tak hned první jízda vedla v provozu ze dvora AŠ na velké prázdné parkoviště cca 2,5km -rozjíždění brzdění. Docela mne to překvapilo-počítal jsem -trenažér-cvičiště - provoz.Samozřejmě,technická byla jako první-tj seznámení s autek,kde co je atd.
Já neměl problém (dlouholeté ježdění na moto ,byť jen pionýr a taky několik desítek možná i stovek km s vejtřeskou, MT-55 a OT 62, posléze i pár jízd s T-813 a 815 + k tomu asi deset kurzů VŘK jako velitel kdy jsem se vždy vozil s jedním instruktorem ve vozovce-tahači, ale testoval jsem si pro vlastní potřebu s nima)takže paragrafy,značky-teorii jsem docela znal, jediný problém jsem měl s prvním rozjezdem ve fáčku-po zkušenostech s danou technikou jsem mu pořádně naložil-rozjezd s kvičrním gum.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.