Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PIN k rádiu

Od: romankroka odpovědí: 15 změna:

Ahoj mohl by jsi mi prosím vygenerovat kód k rádiu Blaupunkt Travel Pilot Ex na štítku jsem měl číslo BP 051155094229

PIN k rádiu

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Musí tam bejt ještě někdo na tom rádiu náký další číslo
Zkus to najit a poslat foto
Viz tady začina na M
PIN k rádiu #2

romankroka
hodnocení

Tak bohužel nic jiného jsem nenašel,ale posílám aspoň ještě nějaké foto
PIN k rádiu #3
PIN k rádiu #4

hodnocení

0x
Je to pismeno a 6 čísel
Jediny co vidim je číslo 023557
K tomu číslu se daj přiřadit 2 písmena dle dekoderu
Zkusil sem oboje a vyšli mi tyto dva kody
Zkuz a dej vědět
1372
5818

romankroka
hodnocení

Bohužel nic
Potřebujem seriový číslo rádia začíná to písmenem M nebo V a pak je tam 6 čísel
Jinak to hledam pomoci tohoto zatim cca 5 radíí a u všech to vyšlo naposled to byl fusion viz to moje foto pan tvrdil že mu to rok nehraje a na první pokus se to rozehralo
play.google.com/...

hodnocení

0x

Podle čísla je to Blaupunkt - starý číslo, starý rádio - dle mého dekodéru je to

2153 a 0153

kolemjdouci
hodnocení

0x

Taky prosím o PIN. Děkuji.

PIN k rádiu #5

K tomuto rádiu budete potřebovat asistenci u autorizovaného prodejce vozů škoda. Nachystejte si VIN... Tato rádia jsou už digitální, mají mnoho dalších funkcí. Není na ně dekodér (běžně dostupný).

Dekodéry jsou, ale potřebují obsah EEPROMky.

romankroka
hodnocení

Všem moc děkuji PIN mi našel kolega z práce je to podle BP a vyšlo mi 9479, přesto děkuji

Příště nekupuj kradené rádio.

Feraxi, nemusí být kradené. Škodovka svoje rádia od Technisatu a Grundigu (značeno Škoda Auto) má na tom principu, že před zapnutím rádia v autě vyskočí nápis "LEARN" a po K-line nebo po CAN na radiu z ISO nebo z QUADlocku zakomunikuje se zbytkem auta (BSG,Gateway) a kod si sama odpinují, protože rádio zjistí, že je ve svém autě.

Pokud takové auto někdo rozstřelí a prodá na díly, tak se nejedná o krádež!

sikojar*
hodnocení

0x

Autorádio jsem získal na vrakovišti, auto je po havárii.Bohu žel PIN kod nikdo nevěděl.

PIN k rádiu #6
PIN k rádiu #7
PIN k rádiu #8

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]