Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dodavka na cestovani

Od: torrrent* odpovědí: 14 změna:
Dobry den, casem bych chtel trochu projet evropu. libi se me cestovani obytnou dodavkou. Neco takoveho si pujcit vyjde strasne draho. Zacal jsem pokukovat po necem jetym s tim ze bych si tam udelal vestavbu na spani. Ma nekdo zkusenosti s dodavkami a poradil co vybrat? Rozpocet bych mel kolem 300000 tisic. Nebranil bych se necemu starsimu ve slusnem stavu i kdyz to ma neco nalitane. Co jsem koukal tyhle auta maji kolikrat pres pul milionu a jezdi porad

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radiss
hodnocení

2x
Renault Master... ve více delkách, vždy dostatečne vysoký, pohodlný a koukněte na silnice - je jich nejvíce. Ve firmě je máme taky. Žádné velké problémy. Boxer/jumper/Ducato jsou super na ježdění kolem komína, ale jinak to je rovrzaný nepohodlný kostitřas- byl jsem s nim v Itálii, za Vídní jsem se modlil aby už byl konec. Master je proti tomu opravdu pohodlné auto- ale má děsné audio.
torrrent*
hodnocení

Na audiu asi tolik nesejde, jde mě primárně o to, aby me to dovezlo napr. do Norska. Má vůbec smysl taková dodávka 6-8 let stará?

hodnocení

1x

Já bych se díval zde. Německá pečlivost má přednost.

Čekal jsem za Craftra víc. To čumím. No tak šel bych přednostněji než do Francouzské rodiny.

hodnocení

0x

Bral bych na to Ducato, Jumper nebo Boxer. Ideální. V práci máme a je to nesmrtelný pracant. Jen se člověk musí starat, ale to o každé auto. Hlavně se v nich postavíš, což v T4,5,6 nepůjde a za ty prachy jsou VW na tohle drahá. Ford bych na cestování nechtěl ani zadarmo.

doplněno 27.02.20 21:26:

Na spaní a bydlení bych se vyhnul L1H1 a raději L2H3 neb L3H3.

Stejně výškun stáhneš izolací a podlahama, které vestavíš.

torrrent*
hodnocení

Prave koukam po prvnich trech jmenovanych. Jen nemam zkusenost tak nevim jake motorizaci se treba vyhnout apod

Já bych šel do Multijetu. Akorát se tam dost blbě mění vstřiky a když se zalomí, tak většinou jde hlava dolů.

smutnyklaun*
hodnocení

0x

Podíval bych po Renaultu Master,je na dlouhé cesty nesrovnatelně pohodlnější než Ducato.Vestavby jsou na netu,nebo se dojeď podívat na sraz vestaveb,které pořádá C24 to je karavan klub,je jich tam spousty a některé jsou moc pěkně udělané a rádi poradí s přestavbou.

hodnocení

0x
Kdyż dodávku, (ať obytnou či plechový furgon), tak jedinně Renault Master od roku výroby 2011.
Je to neutahatelný auto (viz mraky dodávek s plachtou a polskou SPZ co křižují silnice Evropy).
Čím novější, tím lepší a případných najetých kilometrů se není třeba bát.
torrrent*
hodnocení

Díky, Koukám na Mastera, případně Ducato a ač jsou třeba 7-8 let stará a mají někdy i dost nalítáno, tak vypadají relativně v pohodě, co se týče vzhledu. Na tyto auta i od zákazníků slyším chválu.

jarkaaaa
hodnocení

0x
My máme VW Multivan Atlantis 2,5 tdi čtvrté řady. Dost spolehlivé auto
torrrent*
hodnocení

VW se mě líbí, ale bohužel je to i o jiných penězích.

Špica je Crafter nebo starší LT, ale ano, je to cenou jinde.

hodnocení

0x

Já rovněž doporučím něco z trojice Ducato/ Boxer / Jumper, nejlépe s motorem 2.8HDi a šestikvaltem. Měl jsem Jumpera L1H1, i když jsem v něm vozil jen cca 200kg vercajku a náhradních dílů, tak bych rozhodně netvrdil, že je to nějak nepohodlné auto. Sjezdil jsem s tím celou Evropu a mohu jen chválit. Koneckonců - stačí se podívat, do čeho dělají profící perfektní vestravby

krs.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]