Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW Sharan 1.9 - řídící jednotka

Od: hrajan79 odpovědí: 4 změna:
Mam potíže s startováním auta zn. VW Sharan 1.9 tdi 85kW,r.v 2001. Mám. dojem ze mi nestartuje koli ridici jednotky je možné odpojiť ridici jednotku nebo musím vymeniť za novou nebo za použitou?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Naprostý nedostatek informací. Především je třeba použít diagnostiku, bez toho se asi dál nehneš.

doplněno 25.02.20 19:46:

Kdyby byla vadná ŘJ, tak se diagnostika buď vůbec nepřipojí nebo tu chybu ŘJ ohlásí.

Prověř celou cestu nafty od nádrže po vstřiky, že motor nemá palivo nemusí diagnostika ukázat.

janhrabik
hodnocení

Na diagnostike mi ukalo chybu čidla vackoveho hriadeľa ten sa vymenil a byl špatne tak se reklamoval a dal se vymeniť za druhej. Nasla sa ďalší chyba za nasáva vzduch cez palivovi filter i ten se vymenil. teď si myslim že bude problém z ridici jednotkou lebo je teď to nech vubec naštartovať!

janhrabik
hodnocení

Mnel jsem vybrané i vstrekovaci cerpadlo z nádrže a davkovalo naftu ale na diagnostike neukazuje chybu. Boli vymenené zhavici svíčky palivový filter a hadicky k filtru! štartér je v poriadku a aj alternátor.
Muze to byť nejaká elektrická zavada ktorá se neukáže na diagnostike?
V nádrži je podavací čerpadlo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]