Mam potíže s startováním auta zn. VW Sharan 1.9 tdi 85kW,r.v 2001. Mám. dojem ze mi nestartuje koli ridici jednotky je možné odpojiť ridici jednotku nebo musím vymeniť za novou nebo za použitou?
Na diagnostike mi ukalo chybu čidla vackoveho hriadeľa ten sa vymenil a byl špatne tak se reklamoval a dal se vymeniť za druhej. Nasla sa ďalší chyba za nasáva vzduch cez palivovi filter i ten se vymenil. teď si myslim že bude problém z ridici jednotkou lebo je teď to nech vubec naštartovať!
Mnel jsem vybrané i vstrekovaci cerpadlo z nádrže a davkovalo naftu ale na diagnostike neukazuje chybu. Boli vymenené zhavici svíčky palivový filter a hadicky k filtru! štartér je v poriadku a aj alternátor. Muze to byť nejaká elektrická zavada ktorá se neukáže na diagnostike?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.