Nejste přihlášen/a.
budu muset zaplatit 800kč při přepisu,když auto bylo manželovo který již zesnul, dedim jen já.
Potřebuji evidenční kontrolu? Na STK jsme byli teď v pátek, slyšel jsem že nepotřebuji když to stihnu přepsat do 14 dnů.
Ptám se za mojí babičku
Děkuji
PS: nejde mi o 800kč, jen jsem chtěl aby auto bylo moje a babča říká že je zbytečný platit 800.
3x
1x
Od poplatku jke osvobozen dědic, pokud je dědicem babičkam, neplatí nic, ani ekodaň...další - nový vlastník platí
Nevím co je zbytečné, ale přímý dědic se do evidence zapisuje ze zákona do 10 dnů ode dne nabytí právní moci rozhodnutí, tady se občas někdo ptá, zda tam skutečně musí být zapsán,.,..ano, zákon skutečně platí a každý, kdo se stane vlastníkem auta se musí nechat v zákonné lhůtě zaregistrovat
důležítá je doložka mo nabytí právní moci, v podstatě razítko, kterým usnesení o dědictví opatří příslušný notář, nebo soud, ketrý notáře pověřil
- Přepis vozidla - evidenční kontrola
- Evidenční kontrola nebo stačí nová stk
- Nahrazuje evidenční kontrola technickou?
- Evidenční kontrola vs přepis
- STK-Evidenční kontrola
- Evidenční kontrola - co se kontroluje?
- Evidenční kontrola, jak dlouho platí?
- Evidenční kontrola - pneu
- Evidenční kontrola p. vozíku do 750kg
- Evidenční kontrola - nesvítí světla
- Evidenční kontrola vs technická
- Dotaz-evidenční kontrola auta
- Stačí evidenční kontrola u vozidla z dovozu?
- Evidenční kontrola na jméno?
- Evidenční kontrola - úplně nový skútr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.