Nejste přihlášen/a.
Kontroluje? No kontrolu jsi udělal a zjevně nefunguje.
Opravuje? Vyhozením a dát nové. A nebo předělat na elektriku, ale to je samodomo protože nic přímo origo není. Vlastně je, ale není to levné. Na webu sp-el.cz to borci vyrábějí. Cena za komplet sadu je skoro tři litry jak jsem se díval.
Když jsem ještě měl feldu tak jsem si to vyrobil sám a stálo mě to do pětistovky, ale ano nebylo to tak hezké jako je to z těch stránek.
Funguje na houby. I když dáš nové tak je to často, že vydrží max do další stk. Doplnění no něco jsem o tom četl, že se o to někdo pokoušel, ale většinou to nejde není to na to dělané je to uzavřený systém kdy tím knoflíkem prostě přenášíš hydraulický tlak (asi to nebude správný technický termín). Navíc ber to tak, že pokud je vše původní tak všechen ten plast je po letech už dost zkřehlý tak lehce praskne. Ale dělej si co chceš Jsem si nevšiml, že se zase ptáš ty. To je totiž jak házet hrách na stěnu s tebou
Tekutina se doplnit dá. Je to nemrzka do ostřikovačů nebo od chlazení. Já to doplnil jednou nemrzkou a fungovalo to půl roku. Problém je vždy zajistit, aby kapalina neutekla u spojů. Většinou u pístků. Plnící otvory jsou zezadu ovladače zašpuntovány mosaznými kolíky.
Kup nový hydrokorektor a odejde za 2-4 roky. Je to vada i u BMW, které to měli ve starých ročnících nebo u Peugotů. Škodovka byla s Feldou snad poslední, která to měla.
Dacia to má dodnes! Třeba Dokker.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.