Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotřeba opel vectra 1,8 benzín

Od: romandrhlik* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,mám Opel Vectra 1,8 benzín.Spotřeba se pohybuje kolem 12 litrů,motor při volnoběhu zhasne.Radili mi:výměna váhy vzduchu,výměna čidla před váhou.Můžete mi prosím poradit,v čem je problém?Děkuji za odpověď.S pozdravem R.Drhlík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

v jakym je obecne ta vectra stavu . .? kolik má zhruba za sebou KM. Jaky rok? Je pravidelne servisovana? Je z druhe ruky? Mozna trosku jeste priblizte stav. ;)

romandrhlik*
hodnocení

Vektra má najeto cca 130 000km,r.v.1996,3.majitel,vzhledově dobrá,interiér také ok.Teď jsem vyměnil rozvodový řemen.Děkuji za radu.S pozdravem R.Drhlík

ar*

A už to chcípalo před tou výměnou rozvoďáku? nepodařilo se rozvoďák o zoubek posunout?

romandrhlik*
hodnocení

Ano,vyčistili mi váhu vzduchu,chvíli to bylo ok-asi 100km,a pak to začalo znova.A to spotřeba je šílená.

ar*

Tak ozkoušet jinou váhu pořípadě volnoběžný ventil. Zkusit vypujčit na vrakáči.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]