Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bourane nové auto?

Od: ludas* odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer mám na vás prosbu už delší čas sháním mustanga nyní se naskytla koupě je nový má najeto 1000km ale byl bourany je pořádně opravený a je za hezkou cenu tak si nejsem jistý co to obnáší pojišťovna to prý normálně pojistila.. Bylo to trefeny na dveře A sloupek vyměněny čelní sklo a trochu že předu nárazníky a chladič ale je to kvalitně opravený a defakto nový najeto 1000km co si. O tom myslíte vyvarovat se koupě a nebo v pohodě? Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Kvalitní oprava a oprava můžou být velmi rozdílné stavy. Dal bych to na STK, změřil geometrii. Pokud je oprava na faktuře se zárukou... Proč ne?
Kupoval jsem několik aut. Přiznaná bouračka mi napověděla pravděpodobnost servisu, nepřiznaná mne jen překvapila po roce užívání vozu.
doplněno 22.02.20 16:30: Tak to byla dobrá rána... Ten A sloupek mohl hnout kastlí. Toto bych si nekoupil.
ludas*
Děkuji za názor je to síla všechny do 1mega byli rozstreleny podle vin v Německu je mají taky levné ale neumím německý a neznám nikoho opravdu najít nesticenej a nebourané do 1mil..

praivo*
hodnocení

0x

S nárazníkem a čelem (a kvalitně opravenými součástmi deformačních zón obecně) bych osobně problém neměl, ale se sloupkem rozhodně ano. Sloupek už je jedním z prvků, které mají při nárazu zabránit deformaci kabiny, a pokud byl poškozen, tak je dost velké riziko, že při případné další nehodě už nesplní svůj účel.

ludas*
hodnocení

0x
Technickou to má novou geometrie je zaměřena s protokolem a ok a pojišťovna to pojistila a je na to záruka 12 měsíců od Fordu ale ta podle mě při nehodě padá nebo alespoň já bych to tak jako výrobce měl.. Auto opravování v ČR a před bourackou vypadalo voz foto
Bourane nové auto?
Bourane nové auto? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]