Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer mám na vás prosbu už delší čas sháním mustanga nyní se naskytla koupě je nový má najeto 1000km ale byl bourany je pořádně opravený a je za hezkou cenu tak si nejsem jistý co to obnáší pojišťovna to prý normálně pojistila.. Bylo to trefeny na dveře A sloupek vyměněny čelní sklo a trochu že předu nárazníky a chladič ale je to kvalitně opravený a defakto nový najeto 1000km co si. O tom myslíte vyvarovat se koupě a nebo v pohodě? Dekuji
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
jmlc®
1x
Kupoval jsem několik aut. Přiznaná bouračka mi napověděla pravděpodobnost servisu, nepřiznaná mne jen překvapila po roce užívání vozu.
doplněno 22.02.20 16:30: Tak to byla dobrá rána... Ten A sloupek mohl hnout kastlí. Toto bych si nekoupil.
praivo*
0x
S nárazníkem a čelem (a kvalitně opravenými součástmi deformačních zón obecně) bych osobně problém neměl, ale se sloupkem rozhodně ano. Sloupek už je jedním z prvků, které mají při nárazu zabránit deformaci kabiny, a pokud byl poškozen, tak je dost velké riziko, že při případné další nehodě už nesplní svůj účel.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]