Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatéka mi do auta Fabia 1 htp

Od: zorka* odpovědí: 1 změna:
Do auta mi teče dveřmi za spolujezdcem. Látka na dveřích je po dešti od spodu 5cm mokrá. Pod rohožkou úplně nacucaný koberec.
Našla jsem na netu radu jak rozložit dveře a dostat se k problému. Kde je nejspíš špatné těsnění ve dveřích a všichni ho nahradí silikonem.
Podle mě je tedy asi nějaký problém v odtokovych kanalcich a o tom se nikde nepíše, jak je vyčistit. Jestli se to tedy vubec dá...
Protože jak všichni radí, tak zasilikonovat. Jenže když to zasilikonuju jak to bude vypadat při příštím dešti? To mi to vteče do dveří a už se mi to od tamtud nedostane?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odtoky mají dveře zespodu. Si vemte zrcátko nebo se ohněte. Déšť stéká po skle přes stírací sametku proniká netěsnostmi do skeletu dveří. K vůli sklonu dveří a skla odkapává na ten plech na kterém je stahovačka a po něm to kape ven. Ten plech má origo lemovku, ale ta časem nedoléhá a proto se tomu pomáhá všelijak. Nejčastěji silikonem.

Kdyby okna těsnila na 100%, tak půjdou špatně stahovat a nebo bude konstrukce velmi drahá, takže lepší řešení s více těsněním má třeba audi. Fabia nikoliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]