Nejste přihlášen/a.
U nás jsou tyto některé úkony téměř nemožné. Chtěl jsem dopsat do TP na autě jiný rozměr než jen 5,5Jx13 s pneu 165/70R13 a to podel originálního TP z "D" kdy byly psány disky (pneu disky si nepamatuji!) od 145R14 po 195/55 R16 -Na místním úřadu neřešitelné,tak jsem se na to vy...
Jinak na TK s tímto rozměrem neprojdete (tedy pokud technik bude kontrolovat rozměr pneu a v případě nehody ať již jako poškozený nebo viník-pojištovny bude zkoušet snížit plnění z důsledku pepředpisových pneu /zkoušej vždy a kdo se nechá.../pokud si myslíte že byste jednání a poj. ustál a dokázal se ubránit = pak na nich klidně jezděte.Při silniční kontrole mi PČR zatím nikdy za posledních 23 let rozměr pneu nekontrolovala /předtím také ne -jezdil jsem moto/ ,takže lynčováním jste to hooodně přehnal nebo jste nějaký výtečník,kterého kontrolují 4x týdně (i tací jsou aspoň sle min.jednoho dotazu zde !)Spr poplatek za zápis změny (barva, allternativní disky a pneu,TZ...) do ORV /TP/ je 50kč.
Kolego já měl neměcký TP od toho auta a NEŠLO to a to jsem chtěl jen jeden rozměr navíc.Mohl jsem mít zadarmo lití ze stejného modelu,který nakonec kolegy vyřadil i s litými,Ale toto jsem slyšel,že jde na základu ORV identického auta dnes ale bez záruky.
Diesel to byla chyba úředníka který neopsal správně D techničák při přihlašování do ČR a tuhle chybu opravit by jít mělo.. Mně pitomec na úřadě zapsal dokonce jinou emisní třídu, jiný počet bagů, ne všechny rozměry kol a při přebírání techničáku jsem to reklamoval a normálně to opravili... Co schválili Němci to musí český úřad respektovat.
Policajti nelynčujou, ale při nehodě to je první co se zapisuje. Technickou to taky neprojde.
Totak ty myslíš převzít z jinýho auta stejnýho typu, to už asi nejde., Já se bavim o D dokladech a přepisu do CZ techničáku pro jedno auto, to byl případ Diesela a tam nejde o převzetí údajů z jinýho auta, ale o opravu chyby..
Facelift je jiný auto s jinou homologací, tam to logicky přejímat nešlo..
Asd-z toho D tp mi přepisovali kastli na mé rozstřelené-to bylo OK (byla to Ibiza 1,7d rv 85 ,kastle totéž ale 91 ,po FL-jiná světla blikače vedle světel místo v nárazníku,jiný p.nárazník a blatníky)Jen jsem ze svého do druhého (koupeno v ČR bez motoru a převodovky s fakturou od CZ firmy a D TP )prohodil motor a převodovku a jezdilo se.kastle -tím pádem jiné VIN nebyl pro úřednici problém,ale disky a pneu? "To nejde!TZ? taky nejde !"
Bylo to někdy před cca20 roky.Pak tam přišel jako vedoucí evidence MV můj bývalý kolega ( náš starosta si tam na jisté funkce na úřadě "natahal" své některé dřívější podřízené)- a ta dotyčná změnila (MUSELA ) svůj přístup k lidem -žadatelům o 180°.Dřív nebyla-nechtěla poradit když byl problém.Když jsem po několika letech v depozitu onu Ibizu ve 2004 trvale vyřazoval- tak i bez auta,ekoprotokolu a dalších-ochotně našla skulinku v § a vyřadila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.