Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servis Karlový Vary

Od: lukin* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

jedu do Karlových Varů a kape mi nejspíš vodní pumpa. Nevíte někdo o servise, který mi do neděle rovnou udělá rozvody ať můžu jet v klidu domu. Díky, jedná se o peugeot 307 1.4 16v 2008

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Skus servis co je přímo v Kelly naproti bejvalímu hokejovýmu stadionu
Kely má celej tejden otevřeno do 20.00 servis myslim taky
Zkus jim zavolat a domluvit se
autokellyautoservis.cz/...

asd1
hodnocení

0x

To je asi problém.. Těch pár dobrých mají čekačku dva týdny a mají opravdu plno, a někdo kdo bere hned se moc doporučit nedá... sady INA - spousta je dává, ale u mne ze tří rozvodů dvě vodní pumpy tekly po ca 40kkm, jedna i s protočenou vrtulí.. Aktuálně dávám radši Gates, Dolz... Možná nejlíp nastudovat si to a udělat sám, zas takový problém to není, přípravky a nářadí se vyplatí koupit i na jednu akci.. Kelly jsou drahý jak sviňa.

autodily-cardo.cz/...

lukin*
hodnocení

A já tam zrovna chtěl dát Inu, ale mám ji v kelly za 2500,-, tak asi popřemýšlím
Klidně inu dej a vodní pumpu dej bugatti ma železnou vrtulku vydrží víc jak plastová
asd1

INA je za 1900,- - Kelly je drahá i se "superslevou"... Díly beru většinou od Carda a nikdy nebyl problém.. Spousta servisů INU dává a nestěžujou si, já dobrou zkušenost nemám...

autodily-cardo.cz/...

lukin*
Díky vezmu teda z carda a snad se cestou zpátky nic nestane

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]