Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automat s manuálem

Od: pawel odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám dotaz. Je možnéu Mercedes-Benz E220 (manuál) nějak přepnout na manuál (například pádla pod volantem)?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pawel
hodnocení

OPRAVA

Mercedes-Benz E220 ( s automatem)

hodnocení

0x

Však to přece můžete snadno, ne? Nebo chcete, aby byl automat trvale v manuálním režimu?

pawel
hodnocení

Jde mi o to, jestli je zkrátka možné to, že když budu chtít, tak budu řadit sám.

Jo vy to auto ještě nemáte? Řadit ručně je možné u většiny automatů už asi 25 let. Buď pomocí voliče automatu nebo u novějších také pádly na volantu.

hodnocení

0x

Čtetě návod od auta. Tam to máte.

au1
hodnocení

0x

ja myslim ze to s tim manualnim razenim zas takova hitparada nebude, mel jsem automat v a6ce a ikdyz jsem tam naknedlil dalsi rychlost, preradilo to stejne se zpozdenim jak se tomu chtelo, az mel motor vyssi otacky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]