Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem majitelem malého nákladního vozu AVIA A15. Právě jsem s ním prodělal kontrolu na STK a tam mi sundali zadní odrazové desky se šikmímy pruhy žlutooranžové barvy. Na můj dotaz proč? Mi bylo odpovězeno, že je to povinné na vozidlech až od 7,5t víše... Nechápu proč, když se jedná o relativně účinný a dobře viditelný prvek, mi je sundali.
A tak se tedy ptám: je něco, v tomto případě bezpečnostní prvek zakázán pro vozy na kterých být podle vyhlášky nemusí?
Za odpověď předem děkuji, Petr Zita.
Oni dneska nevědí sami, co se po nich chce. Vědí že za bukem může stát kontrola s policajtama a když najde na autě něco, s čím auto nemělo TK. projít , tak dostane stk tučnou pokutu. Nejhorší je, že když půjdeš příště jinam, tak jim tyhle cedule vadit nebudou ale zas budou bazírovat na jiné pitomosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.