Nejste přihlášen/a.
neuspesna ucast na mereni emisi.Na poprve bylo receno ze nekde musi byt dira.Tak nasledoval druhy pokus.Technik mel pravdu v jednom miste dirka velikosti spendlikove hlavicky,lechce se dala najit trubka byla cela v tom miste okourena.
Tak se proslo cele potrubi,tlumic a nikde uz zadna netesnost neodhalena.Pri druhe navsteve,porad neco je spatne.Technik zkusil nacpat hadr do vyfuku kolem sondy .Zkusil zkusebne zmerit.Tedkom by to bylo v poradku zdelil,ale tak vam to nemuzu udelat nebudu riskovat.V tom ho chapu.Co by stim mohlo byt? Pokrcil rameny ze nevi.
Udivila me jedna vec .Myslel jsem ze kdyz se pricpe vyfuk tak motor chcipne.
Kde muzu byt chyba,ze pro kladny vysledek mereni stacilo narvat hadru do vyfuku.
bohuzel zadna jina dira uz tam neni.Po pricpani vyfuku v kterem byla zastrcena merici sonda bylo mereni vyhovujici.Az na ten hadr
Pegueot 206 1,1
U tohoto motoru snad není ano možné neprojít emisemi.Jak na tom je pažoutík? Byl záhřátý na provozní teplotu-prohnal jste ho před emisema?.
Prostě-najít kde to foukám i když myslíte že mne, a druhá věc,změntě STK! Minule mi na utě taky tvrdil,že to někde fouká i když na první to bylo OK! nelenil a na lince pak vlezl pod auto a čuměl jak péro z gauče- výfuk pěkně stíbřitý(pravidelně když se objeví náznakl rzi -šmirgl a stříbřenka na kamne to jistí.Pak vždy vidím kde funí-a procházel jsem to vždy cca měsíc před Tk.) nikde stoopa uníku.ještě nechal nastartpovat a opět zkoumal-NIC nenašel,jen prudil-a díky jeho přístup jsem tam už nikdy nejel.A nejsem sám vím o vícero lidech co tam přestali jezdit-dokoncekamarád mechanik,který tam jezdil asi tak 4x do týdne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.