Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzdová světla VW Touran 2013-2014

Od: julek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo vyfotit jak svítí brzdová světla při různých polohách vypínače světel?

0 - denní svícení jen vpředu, vzadu nesvítí nic + jak svítí brzda (které části světla)
Auto, resp. obrysová nebo tlumená světla - vpředu a vzadu svítí vše + jak svítí brzda (které části světla)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kóduje se to dlouhým kódováním diagnostikou koncernu. K čemu je to dobré vědět?

julek
hodnocení

0x
Děkuji. Nic kódování nechci. Jel jsem po tmě v mlze a příslo mi, ze brzda v zrcatku málo svítí. Tak jsem to doma zkoumal a zda se mi, ze při světlech to vzadu není moc výrazne. Kromě 3. Světla nahoře.

Možná to bude výrazné ve dne při zapnutém DRL. K vůli denímu světlu se zvedne i jas LEDek a na noc se jas stáhne při potkávačkách. Takto to je i na majákových rampách lepších značek.

julek
hodnocení

0x
Vzadu led nemám. Při dlr, poloha 0, mi vzadu nesviti nic, takže je brzda vídat - svítí všechna místa v lampě. Ale při světlech tlumených, vzadu svítí vse, mi brzda svítí silněji jen v tom ovalku uprostřed. A to se mi zdálo málo. Chyba žárovek není
Takže je ti asi v pořádku. Dekuji

Ano, to je vpořádku. Třeba korejci to neřeší a v noci dost oslňují, když jim řidič stojí na brzdě a čekáte na semaforu za sebou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]