Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo vyfotit jak svítí brzdová světla při různých polohách vypínače světel?
0 - denní svícení jen vpředu, vzadu nesvítí nic + jak svítí brzda (které části světla)
Auto, resp. obrysová nebo tlumená světla - vpředu a vzadu svítí vše + jak svítí brzda (které části světla)
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
julek
0x
Děkuji. Nic kódování nechci. Jel jsem po tmě v mlze a příslo mi, ze brzda v zrcatku málo svítí. Tak jsem to doma zkoumal a zda se mi, ze při světlech to vzadu není moc výrazne. Kromě 3. Světla nahoře.
julek
0x
Vzadu led nemám. Při dlr, poloha 0, mi vzadu nesviti nic, takže je brzda vídat - svítí všechna místa v lampě. Ale při světlech tlumených, vzadu svítí vse, mi brzda svítí silněji jen v tom ovalku uprostřed. A to se mi zdálo málo. Chyba žárovek není
Takže je ti asi v pořádku. Dekuji
Takže je ti asi v pořádku. Dekuji
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]