Zdravím, vyměnil jsem si skrtici klapku a chtěl jsem udělat základní nastaveni a místo toho aby mi to napsalo ADP ok .. tak to píše chyba .. neví někdo? Dik.
Někde se píše odpojit řídící jednotku na hodinku a ona se pak resetuje. Jinde se tvrdí že by si mohla po pár hodinách upravit nastavení sama řídící jednotka, ale většinou se dočteš že je potřeba přes diagnostiku chybu vymazat aby řídící jednotka pochopila že je tam už klapka nová. doplněno 13.02.20 14:39: Přiznávám bez mučení že to jsou věci které jsem jenom slyšel. Moje jediná škoda byla 120l. Preferují jiné značky.
Mám tam prave ze danou novou klapku, poněvadž byla tam tam v prdeli a když jsem udělal základní nastaveni, tak to děla furt a u adaptace to píše chyba .. tak nwm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.