Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nápis na motoru ohledně rozvodů

Od: rorschach* odpovědí: 6 změna:

Chci se zeptat pokud je na motoru někde napsán stav kilometrů ohledně rozvodového řemene tak co se tam píše respektive jaký stav?

Stav km kdy proběhla výměna rozvodů?

Nebo stav km kdy se má vyměnit rozvodový řemen?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Vetšinou sou to kilometry ve kterých se to měnilo
Jak sem už tudle psal kupuju auto nemam 100% jistotu neriskuju měnim rozvody i vodní pumpu

mak*
hodnocení

2x

Obvykle se píše stav, jaký byl při výměně, ale pokud nemáte spolehlivou informaci, je dobře řemen alespoň zkontrolovat.

rorschach*
hodnocení

ok děkuji chlapci. Já si nebyl jistej. Sám si vše píšu do tabulek v počítači a včera jsem byl kouknout na jedno auto a tam to bylo

asd1
hodnocení

0x

Píše se kilometry a datum kdy a co se měnilo + km a datum příští výměny.

Pokud není jistota tak rozvody se berou jako že se nedělaly. Štítek tam může nalepit vykuk aby byly jakože měněný.. A když rozvod skočí tak řekne sorry smůla *ua*

hodnocení

0x

Vždy po koupi auta ihned rozvody vyměňte, pokud to není vrak na dojetí za 10 tisíc. Navíc nevíte, o kolik bylo stočeno, takže fixou psaný údaj na krytu rozvodů je irelevantní.

doplněno 13.02.20 12:01:

To byla reakce na "včera jsem byl kouknout na jedno auto a tam to bylo".

rorschach*
hodnocení

na to jsem se vážně ptal?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rozvody auto
Otázky na téma rozvody v aute

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]