Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servis běžný

Od: skoda* odpovědí: 5 změna:
Zdravím, měnil tady někdo rozvody, olej, všechny filtry v servisu? Na kolik vás to vyšlo?
Octavia 2 2.0tdi 103kW 2006

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A3ka stimhle motorem rozvody INA 7500kč

olej 5w30 filtr 1200kč

přítel mí dcery si to nechal dělat v jednom menšim neorigo servisu

hodnocení

0x

Rozvodová sada značková včetně vodní pumpy začíná kolem 4 tis. Kč, olej +/- 2-4 tis. Kč, kvalitní olejový filtr cca 200,-Kč, vzduchový filtr 300-700,-Kč, práce u soliního garážníka 400-600,-Kč/hod, práce v autorizovamném servisu cca 1 tis Kč/hod.

doplněno 11.02.20 19:31:

@asd1: A co řekneš ďáblíkovi za tu INU za 7 litrů:-D Jinak uvádím průměrné, nikoli nejmenší ceny. Myslím, že ten průměr je víceméně v pořádku.

doplněno 11.02.20 19:34:

A dále: Zkus si to spočítat a zjistíš, že při zápočtu 6 hod. práce u kvalitního (= drahého) garážníka se do těch 10 litrů v pohodě taky vejdu;)

asd1

To uber, sada Ina, Gates + VP Dolz, komplet ca 2,5k, filtr Mann 130,- vzducháč Mann 200 - 300,- Olej tak 1 - 1,5 k

+ další vopičárny jako kabin. filtr, drážkový řemen + kladky atd. = materiál 6k a 4k práce = za komplet je víc jak 10k zulodějina.

asd1

Předpokládám že INA za 7k je i s prací ;) A díly beru kvalitní od solidního prodejce za cenu za kterou jdou aktuálně bez problémů sehnat.

Jo vejdeš, al já tam mám i drážkový řemen + příslušenství atd. a cena je s rezervou i na zaplacení kvalitní práce (litr za hodinu)

hodnocení

0x

Přikládám poslední fa na oct. 2.0 TDI BMM

Jen uvedu, že cena je bez synchronizace rozvodů...

Jo a odečtěte plynové vzpěry 5 dveří...

Jo a mám fa ještě z roku 2013 . Je to hodně podobné...

OCT.PDF 59.61 kB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]