Nejste přihlášen/a.
vlastním ford ka. poslední měsíc se mi stává, že při podřazení (nejčastěji z trojky na dvojku) a zatočení do zatáčky mi přestane fungovat servo a chcípne motor. občas když slyším že chcípá, tak ještě stihnu jednou vyřadit a zařadit a motor se chytne. motor jde ihned nastartovat znovu bez problémů. při vyšších rychlostech se toto též neprojevuje. v čem je problém? děkuji za rady.
Já to tipuji z 99% na volnoběžný ventil dost častá závada u Kaček bohužel i dost nákladná.
doplněno 23.02.10 10:12:Zkuste ho nejprve vyčistit,může být jen zanesenej (hlavně ho "nedrbat" mechanicky) Osobně toto čistím Cleanerem na motory které rozpouští karbon. Namočit ,ale jen tu mechanickou část né elektronickou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.