Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojka, převodovka

Od: octaviaii odpovědí: 4 změna:

Zdravím, měl bych dotaz..

Na autě se mi občas stane, sice málokdy, ale stane, že se mi zasekne jednička či zpátečka a jde strašně těžko vytáhnout. To je jediný problém, pokud se mi nestane zrovna toto, tak řadí pěkně a lehce. Spojka zabírá dole, dá se říct že skoro hned nazačátku. Ví někdo co by s tím mohlo být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Muj tip by byl vadne spojkove lozisko.
octaviaii
hodnocení

Takže podle těchto příznáků. by to neměl být až takový problém?

joeventil*
hodnocení

0x

... sice nevím o jaké auto se jedná - tudíž i ovládání spojky může být různé, ale budu-li vycházet z tvého nicku (octavia ii) tak máme spojku hidraulickou a tam bych se přiklonil k sjeté lamele - případně zdeformovanému přítlačáku (asi auto nebude mít najeto pouze 100000km) ... na golfu jsem se setkal i s popraskanou přítlačnou pružinou ;)

007cz
hodnocení

0x

Tak tohle spojkou nebude, a už vubec ne sjetou lamelou či vadným ložiskem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]