Nejste přihlášen/a.
Zdravím pánové,
měl bych na Vás takovou otázku - mám 2 týdny nové čelní sklo a dnes po umývání auta jsem zjistil, že mám lehce škráblé sklo - nejspíše na utěrce zůstalo zrnko písku.
Mám 2 škrábanec přes celé sklo přesně před řidičem ve výhledu a jsou vidět akorát za jasného počasí tzn nic silného( asi jako lidský vlas) ani nic hlubokého - nějaké rady?
to delají specializované firmy za pár stokorun, pokud si to chceš udělat sám najdi si na tajwanských eshopech přípravek, je to jemný prášek barvy hlíny nebo cihly, s vodou se rozmíchá na kačičku a tou se poškrabané místo na skle rozleští, sada za cca 5-8 dolarů je i s malým filcovým nástavcem do ruční vrtačky, za 10 minut to máš hotové a pak doporučuji sklo pořádne umýt..funguje to na drobné vlásečnicové škrabance, když je trhlina hlubší ( to cítíš když po mí přejedešn nehtem) doporučuji raději odbornou firmu která má k tomu vybavení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.