Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava miniaturního škrábance na čelním skle

Od: dominik2 odpovědí: 4 změna:

Zdravím pánové,

měl bych na Vás takovou otázku - mám 2 týdny nové čelní sklo a dnes po umývání auta jsem zjistil, že mám lehce škráblé sklo - nejspíše na utěrce zůstalo zrnko písku.

Mám 2 škrábanec přes celé sklo přesně před řidičem ve výhledu a jsou vidět akorát za jasného počasí tzn nic silného( asi jako lidský vlas) ani nic hlubokého - nějaké rady?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nechat si to posoudit a opravit firmou, která se autoskly zabývá. Výsledek bude stokrát lepší a ihned.

Chceš snad radu ála zubní pastou a kapesníčkem...?

hodnocení

0x

Při jedné hře na facebooku mi vyskočil tento odkaz:

Nemohu, ale posuzovat, jen dávám jednu z možností

yuperry.com/...

motak
08.02.20 21:29
hodnocení

0x
neresit

xenofob
hodnocení

0x

to delají specializované firmy za pár stokorun, pokud si to chceš udělat sám najdi si na tajwanských eshopech přípravek, je to jemný prášek barvy hlíny nebo cihly, s vodou se rozmíchá na kačičku a tou se poškrabané místo na skle rozleští, sada za cca 5-8 dolarů je i s malým filcovým nástavcem do ruční vrtačky, za 10 minut to máš hotové a pak doporučuji sklo pořádne umýt..funguje to na drobné vlásečnicové škrabance, když je trhlina hlubší ( to cítíš když po mí přejedešn nehtem) doporučuji raději odbornou firmu která má k tomu vybavení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]