Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW Sharan 2001 problém s zamykáním

Od: mare odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli by mi někdo neporadil. Když zamykám auto tak se mi zamknou všechny dveře kromě dveří u řidiče. Musím dveře otevřít a zavřít a zase dálkovým ovládáním zamknout. A pak jsou teprve zamčený všechny dveře. Někdy tohle musím opakovat 2x až 3x.
Zkoušeli jsme vyměnit zámek a to nepomohlo.
Děkuji za každou radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vada kabeláže. Patrně přerušený drát v přechodce do LP dveří.

mare
hodnocení

Děkuji zítra zkontroluju.
mare
hodnocení

Tak průchodku jsem zkontroloval a proměřil jsem kabely a problém jsem nenašel. Napadlo mě jestli není na Central třeba nějaká jednotka protože když je auto zamčené tak by měla blikat dioda že je auto zamčené ale ta jenom blikne při zamknutí a pak už nebliká. A nebo jestli není nějaký problém u ovládání na stahování oken, je u toho i zamykání auta . Dříve šlo i stahovat okna klíčem přes zámek a dnes to nejde takže jestli to také nemůže být ono.

petrp*
hodnocení

0x
Přesně toto teď řeším v dílně. Serva a zámky jsou ok, mám i jedno nové, chová se stejně. Spojením přerušených drátů mezi dveřmi pomohlo jen chvilku, pak jsem objevil, že i v ostatních dveřích jsou přerušeny dráty, doufám, že to bude v tom, nebo mě jebne. Celej den se v tom vrtám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]