Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Fabia 1.2 Htp

Od: rhadley* odpovědí: 6 změna:
Zdravím, mám takový problém s Fabii 1.2 Htp 47kw .. Píše to na budikach EPC .. Otáčky skáčou a neda se s tím rozjet .. tak jsem vydělal skrtici klapku a vyčistil .. přes vag jsem vymazal adaptacni hodnoty a udělal jsem základní nastaveni .. Ale druhy den se to objevilo znovu a vag mi napsal skrtici klapka .. Tak jsem vymazal chyby a zase se chvíli jezdilo .. Tak jestli už odešla úplně? Díky za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Koukni do motoru pod baterii a filtrbox je tam svazek kabelu co rad hnije
Rozbalit a zkouknout drat po dratu
octaviaclub.cz/...
rhadley*
hodnocení

Zajímavý ale ze to jeden den jelo bez problému a pak z ničeho nic a konec .. Jinak zítra to prohlídnu a dam vědět co a jak

hodnocení

0x

Zdravím na 100% odešla škrtící klapka mě,už se to taky stalo a musel jsem kupovat novou škrtící klapku.On docela často na téchto autech odhází.

doplněno 06.02.20 18:10:

Jo,je to lepší udělat zakladní nastavení u nové škrtící klapky.

doplněno 06.02.20 18:32:

Postup je stejný,jak u staré ;)

hodnocení

Zítra ju asi teda objednám .. A musí se u nový klapky dělat nastaveni pře vag? Až ji tam dam?
hodnocení

Víš postup? A nebo je to stejný postup jako u staré?
01-motor
10-prispusobeni,kanal 00 potvrdit vymazani adapt.hodnot
04-základní nastaveni,kanal 60
06-ukonceni vystupu
vypnut a zapnout zapalovani
hodnocení

Dobře, takže vymazat adaptacni hodnoty a základní nastaveni .. Dikec ;) Dam pak vědět jak to dopadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma epc fabia

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]