Nejste přihlášen/a.
Záleží na co auto potřebujete - kolik osob budete vozit, objem převážených věcí atd.
Pokud potřebujete jen "rychlé boty" do práce a z práce z vlastní zkušenosti mohu doporučit Peugeot 107 (Citroen C1, Toyota Aygo).
Všiml jsem si, že v Brně mají v jednom bazaru nově dovezené z Itálie Picasso, rok cca 2005, cena asi 35000, motor 1.6, palivo benzín + CNG ! Sám mám obdobné Picasso koupené úplně stejně před dvěma lety, jsem spokojený. Jenom na rozdíl od tebe nejezdím krátké trasy, ale klidně i několikatisícové výpravy po zahraničí (nájezd cca 30000km za rok) - Bělorusko, Ukrajina, Pobaltí, Balkán. Stihl jsem ho už dvakrát nabourat, díky pojistce jsem dostal plnou částku na kvalitní opravu u neznačkových servisáků. Ze začátku se mi známí smáli, cože jsem to koupil od žabožroutů - ale jsem spokojen. Motor 1.6 je u Citroenů považován za kvalitní a spolehlivý (na rozdíl od 1.8). Provoz na CNG sice není 1.0000Kč za kilometr jak říkají reklamy, ale po zdražení už asi 1.2 Kč za kilometr (bez dalších nákladů).
Ale i ona 1,8 je spolehlivá a kdo tvrdí opak měl smůlu a kápl na vrak nebo sám se o to nestaral !osobně bych do picasa bral spíše 1,8,ale 16V s 81 nebo 85kW.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.