Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Hyundai ix20

Od: alber odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, uvažuji nad koupi vozidla a zaujal mne Hyundai ix20 jelikož je to malé a přitom prostorné auto,design se mě taky líbí a ideální na vystupovani a nasedání,protože je vyšší posed.Chtěl bych vás poprosit o vaše zkušenosti s tímto vozem.Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mám ho dva roky a zkušenosti jen nejlepší. Koupil jsem ho právě pro vyšší posed. Vystřídal jsem za život několik vozů, většinou Škodovky, později KIA a nyní ix20 1,4. Možná se jeví jako malý, ale je delší i širší než Fabia a uvnitř více místa než v Oktávce (nehodnotím kufr, ale prostor pro cestující). Ale ani kufr není malý a dá se případně zvětšit posunutím zadních sedadel dopředu (je možné i změnit sklon zadních opěradel). Zkrátka nízké auto už bych nechtěl.

alber
hodnocení

0x

Děkuji za vaši odpověď. Momentálně vlastním 6 let Škodu Fabii, kterou mám od novoty.Spokojený s tímto vozem nejsem.Měl jsem možnost vyzkoušet Hyundai i x20 a co se týče prostoru a vyššího posedu, tak nemá chybu.Reakce na Hyundai ix20 jsou různé a asi taky proto, protože každý od auta očekáváme něco jiného.Někomu se líbí a jinému ne.Já sháním auto, které je malé,ale prostorné s vyšším posedem a za přijatelnou cenu .

Já jsem spokojen, koupil jsem ho, když dělají prodejci akce před sezonou, tak jsem ještě získal zajímavou slevu. Udělal jsem zkušební jízdu a bylo rozhodnuto. A hlavně, je to pohodlný vůz za dobré peníze.

hodnocení

0x

Jen pro zajímavost...Proč jste si kupoval Škodu Fabii, když Vám nevyhovuje? Sice chápu, že některé věci člověk "objeví" až po nějaké době používání, ale většinu věcí jste přece musel vědět dopředu, však to auto má polovina národa..

Než si koupím nové auto, tak si ho půjčím...vyzkouším..a pakl se teprve rozhodnu.

Nechci rejpat, jen mi to nejde do hlavy.

asd1

Spoustu věcí nezjistíš při prvním projetí ale až časem, to se ti nikdy nestalo, ani u slečny?.. Mmch. až tak malý ix20 neni.. Vysoký posez má např. i Ford C-max, Pažout Partner/ R Kangoo, nebo menší P. teepee, Fiat Doblo / Qubo atd.

asd1: Před posledním nákupem auta, jsem si vůz půjčil na víkend..prolezl ho odshora dolu, včetně infosystému, navigace..atd., najel s ním pár desítek kilometrů..A mohu říct, že po roce a půl co auto máme, mne na něm nic nepřekvapilo..(maximálně opravdu pár nepodstatných malicherností, ale nic zásadního).

alber

V té době jak jsem se rozhodoval pro koupi nového auta před 6 lety, tak jsem si pořídil Škodu Fabii.Chtěl jsem malé auto, které bylo cenově výhodné a taky proto, protože ta značka Škoda mě tenkrát zaujala i proto, protože ho vlastní polovina národa a říkal jsem si to je značka, která je kvalitní.Zkušební jízdu jsem tenkrát při koupi podstoupil.Postupem času jsem však zjišťoval, že mi nevyhovuje a taky jsem měl smůlu na poruchy za 6 let jsem najezdil 102000km.S porovnáním s FIAT PUNTO, který jsem vlastnil 7 let najetých 140000km byl PUNTO co se týče jízdních vlastností a spolehlivosti na tom mnohem lépe než Škoda Fabia.A teď už jsem o něco starší a tak mé požadavky jsou jiné.

P.S.: ale možná jsem nějaká "vyjímka", protože já si opravdu vše nastuduji dopředu stylem, jako bych na daný výrobek měl dělat recenzi. Takže i manuál k autu, který má cca 500 stran, jsem před koupí přečetl snad 4x.., plus spoustu recenzí psaných i videorecenzí.

Ale samozřejmě, že 20dkg salámu k svačině si kupuji jako každý jiný občan:)

P.P.S.: alber: OK, děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]