Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera do auta - odkud bere informace

Od: slavo® odpovědí: 7 změna:

Po připojení kamery - napájení se za chvíli připojí GPS modul.

Když jsem nyní jel po dálnici, kde ještě na podzim v několika úsecích byla omezena rychlost na 80 km - nyní tam to omezení není, tak při vjetí do tohoto úseku kamera hlásila, že byla překročena rychlost a v celém tomto úseku pípala.

Tak mě zajímá odkud bere informaci, že se tam má je 80 km/hod když to není pravda a to omezení tam již není a na jaře bude zase někde jinde.

doplněno 02.02.20 20:24:

Jedná se tuto kameru

cerne-skrinky.heureka.cz/...

doplněno 02.02.20 20:35:

Už jsem našel tento návod:

niceboy.eu/...

To ale ať jdou do ... to mám lítat z paneláku do auta a zpátky?

Ale je tam pro mou kameru pouze aktualizace radarů ale ne firmwaru

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Informace bere z nastavení

Pokud je nastavení staršího data,je nutná aktualizace.

hodnocení

Kamera je půl roku stará, a co aktualizovat?

Kameru nebo GPS modul, když jsou to dvě zařízení.

Pokud kamera používá GPS, měla by zobrazovat reál, to znamená to, co je v GPS k dispozici. Pokud jsou tam neúplné informace, neuděláš s tím nic. Tak je to i s navigacemi. Občas se stane, že přijedeš do místa, kde je nový kruhák, ale navigace ti ho nehlásí.

hodnocení

3x

niceboy.eu/...

Tady si můžete stáhnout aktualizaci, ale stejně je půl roku stará.

hodnocení

Tak jsem to aktualizoval - uvidíme.

Stejně tam byla jen aktualizace radarů a ne firmvare.

Jinak bodu 4 moc nerozumím a žádný aktualizační soubor tam po aktualuzaci nebyl, takže nebylo co smazat.

nickys
hodnocení

1x

Dotaz spíše na prodejce kamery. Na webovkách výrobce/prodejce, by měly být ke stažení aktualizace radarů a rychlostních omezení. Těžko takhle radit, když víme jenom to že máte "kameru v autě". Obecně se stáhne aktualizační soubor pro danou oblast a nakopíruje na kartu. Z karty v kameře se zaktualizuje databáze radarů a omezení rychlosti. Aktualizuje se kamera. V GPS modulu jaksi není co aktualizovat v této souvislosti

agren
hodnocení

1x

Výrobce kamery by měl vydávat aktualizace kamery. Tam by mělo být jak vylapšení třeba firmwaru kamery, tak ai aktualizace map a třeba radarů pokud to tvoje kamera má. Já mám truecam a párkrát už jsem to dělal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]