Nejste přihlášen/a.
Po připojení kamery - napájení se za chvíli připojí GPS modul.
Když jsem nyní jel po dálnici, kde ještě na podzim v několika úsecích byla omezena rychlost na 80 km - nyní tam to omezení není, tak při vjetí do tohoto úseku kamera hlásila, že byla překročena rychlost a v celém tomto úseku pípala.
Tak mě zajímá odkud bere informaci, že se tam má je 80 km/hod když to není pravda a to omezení tam již není a na jaře bude zase někde jinde.
Jedná se tuto kameru
Už jsem našel tento návod:
To ale ať jdou do ... to mám lítat z paneláku do auta a zpátky?
Ale je tam pro mou kameru pouze aktualizace radarů ale ne firmwaru
Dotaz spíše na prodejce kamery. Na webovkách výrobce/prodejce, by měly být ke stažení aktualizace radarů a rychlostních omezení. Těžko takhle radit, když víme jenom to že máte "kameru v autě". Obecně se stáhne aktualizační soubor pro danou oblast a nakopíruje na kartu. Z karty v kameře se zaktualizuje databáze radarů a omezení rychlosti. Aktualizuje se kamera. V GPS modulu jaksi není co aktualizovat v této souvislosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.