Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přední brzdové kotouče

Od: martinst* odpovědí: 10 změna:

Zdravím,Mám škoda Octavia rv 2000 1.6 benzín 55 kw. Chci udělat výměnu předních brzdových kotoučú,a destiček. Nevím přesné rozměry,ale chtěl bych tam dát

BREMBO MAX LINE

průměr v mm:256

typ brzdoveho kotouce:vnitřně ventilováno, s drazkami

Centrovaci prumer [mm]:65

Počet děr:5

sila brzdoveho kotouce v mm:22

povrch:nater

minimalni tloustka (v mm):19

vyska ( v mm ):36,5

Utahovaci moment [Nm]:120.

Bude mi to tam pasovat? Prosím aby mi neodpovídali nezkušený amatéřy,a kdejaký matláci děkuji.

autodoc.cz/...

autodoc.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nezksenyamater
hodnocení

2x

Budou a daj se sehnat pod 1600,- (dva kotouče včetně dopravy)

martinst*
hodnocení

Dík za odpověď.Máte s nimi zkušenosti?

hodnocení

2x

No,raději si ten průměr (256) změřte.Podle WINU vám bude asi sedět ale hodně lidí si to předělávalo na větší (280,288)

hodnocení

2x

Rozměry kotoučů jsou podle motorizace. Raději si to změřte.

Třeba na Fabii 2 jsou hned 3 velikosti. U Octy bych sázel na to samé.

martinst*
hodnocení

Ano tam jsou taky 3 velikosti myslím,proto hledám radu někoho zkušeného kdo to zná,a hlavně jestli je tam přípustná nějaká tolerance v rozměrech + -.Dík za odpověď.

Jediná jistota je změřit to co tam máte (to snad není takový problém), ale 256 mm by mělo být správných, pokud je tam vše sériové.

hodnocení

2x
Mel jsem je ale zadnou vyhodu jsem nespazril krom toho, ze pri brzdeni huci. Jinak pasovat budou
martinst*
hodnocení

Dík za odpověď.

jenda2*
hodnocení

0x

nd-skoda-volkswagen.cz/...

Kupte si naprosto obyčejné kotouče a nepoznáte stejně nic. Kromě ceny.

martinst*
hodnocení

To je dost možné,ale já se neptal na něčí názor.Tak moje otázka nezněla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]