Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2din radio VW Passat

Od: katuska odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chtěla bych vyměnit 1din rádio za 2din,mam manuální klimu a kastlik, co vše je potřeba vyměnit? Stačí koupit jen 2din rámeček nebo je potreba vyměnit i ten vnitřní koš? Děkuji
2din radio VW Passat

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

1x

schimpy
hodnocení

0x
Zdravím, jaký je to rok? Určitě bude třeba dokoupit redukci, rámeček. Nevím, jestli tyto Passaty už měly ovládání na volantu.
katuska
hodnocení

Je to b5 z roku 1999 ovládáni volantu nemá,jde mi spíš o to jestli je potřeba něco v palubce vyměňovat nebo upravovat nebo zda prostě vyměním jen rádio a ten rámeček.

schimpy
hodnocení

0x
google.com/... Omlouvám se za nepřímý odkaz (háže mi to BAN), je to hned ten první. Akorát se ovládání topení a klimatizace přesune do spodní části. Ještě bych ale kontaktoval prodejce www.ahifi.cz, jestli bude stačit jen tohle, ale mělo by.

youtu.be/... tady je videonávod.
Pokud mohu doporučit autorádio a pokud vy zároveň hledáte jen klasické 2DIN, nikoliv dotykové (barevné [s GPS]), tak bych bral tohle: ahifi.cz/... . Já bych jej bral, ale mám smůlu, součástí mého rádia je i palubní PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]