Nejste přihlášen/a.
Poslat do háje.
Sada dvouhmota od Sachce stojí 6-8k (něco je asi i s ložiskem), k tomu další opičárny a je to max. 10k materiál. Práce rozumně tak za 3k tj. rozumná cena je 10 až 13k podle konkrétní varianty. Pokud bere od Kelly nebo Elitu tak o něco míň (rejžujou i na servisech, holt rozvoz 2x denně si nechaj pořádně zaplatit)...
např.: autodily-cardo.cz/...
Když se mi zdá cena v servisu hodně=udělám si to sám a ušetřím,pokud něco pohnojím=můžu nadávat akorát sám sobě!Pak jsou servisy co neumí=nechtějí něco dělat.
Propto jsem si Xantii hned o začátku servisoval sám-po dvou měsících od pořízení jsem měnil taky spojku ,pak jsem za půl roku pomáhal měnit kolegovi.tomu x servisů odmítlo to dělat neboť je to citroen a dva pže měl LPG-tak za 4 hodiny na louce mezi Budvarem a OBI jsme to udělali jako nic.Jinak dvě věci-výměnu LHM (to bych udělal sám) a dofuk koulí a pak abych okoukl,tak výměnu rozvodů na 16V motoru-ty příště budu dělat sám.
Kecá a dohoda by měla platit, dal bych mu domluvených 13k. Cena spojky - víš jak se hejlovi dává sleva - to koupíš za 8k, dáš slevu 25% a vyjde těch 11,4k Pak ještě chudinka dělal celej den, tak to máš za 18 i když se domluvilo 13... Ale lidi to dávaj tak proč si nenerajžovat.. Taky si tyhle věci už dělám sám, časově to o moc hůř nevyjde - nemusim to vozit tam a zase vyzvedávat. A když si vezmeš servisáckých 18k a svépomoc za 8k, tak za den práce mám ušetřeno 10k a můžu se jet týden válet k moři...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.