Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna spojky Octavie 2

Od: lipik odpovědí: 9 změna:
Zdravím, prosím o info kolik cca vyjde výměna spojky u Octavie 2 1.9 TDI R. v. 2010 petikvalt. Dával jsem to do servisu, kde dávali Sachs a chce po mě 18 tis, tak se chci zeptat zda cena je adekvátní. Díky moc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

drahý kamarád dával 13000kč za komplet spojku sachs s dvouhmotou na 1.9tdi 09ka motor bxe

lipik
29.01.20 20:09
hodnocení

S prací?

Ano komplet

spojku komplet seženeš do 10000kč

práce 3000

mám mechanika co dělal rotačku a za práci si bere 2000kč

asd1
hodnocení

2x

Poslat do háje.

Sada dvouhmota od Sachce stojí 6-8k (něco je asi i s ložiskem), k tomu další opičárny a je to max. 10k materiál. Práce rozumně tak za 3k tj. rozumná cena je 10 až 13k podle konkrétní varianty. Pokud bere od Kelly nebo Elitu tak o něco míň (rejžujou i na servisech, holt rozvoz 2x denně si nechaj pořádně zaplatit)...

např.: autodily-cardo.cz/...

hodnocení

0x

Když se mi zdá cena v servisu hodně=udělám si to sám a ušetřím,pokud něco pohnojím=můžu nadávat akorát sám sobě!Pak jsou servisy co neumí=nechtějí něco dělat.

lipik
hodnocení

Děkuji za radu, nicméně mě řekl že to bude za 13 tis a pak na mě vychrlil 18 s tím, že na tom dělal celý den. Cenu spojky mě srazil na 11400 a to mě řekl že mě dal slevu 25% cenu práce si nauctoval za 600/hod a to dělal na černo. Ponaučení pro priste

Propto jsem si Xantii hned o začátku servisoval sám-po dvou měsících od pořízení jsem měnil taky spojku ,pak jsem za půl roku pomáhal měnit kolegovi.tomu x servisů odmítlo to dělat neboť je to citroen a dva pže měl LPG-tak za 4 hodiny na louce mezi Budvarem a OBI jsme to udělali jako nic.Jinak dvě věci-výměnu LHM (to bych udělal sám) a dofuk koulí a pak abych okoukl,tak výměnu rozvodů na 16V motoru-ty příště budu dělat sám.

asd1

Kecá a dohoda by měla platit, dal bych mu domluvených 13k. Cena spojky - víš jak se hejlovi dává sleva - to koupíš za 8k, dáš slevu 25% a vyjde těch 11,4k *smich* Pak ještě chudinka dělal celej den, tak to máš za 18 i když se domluvilo 13... Ale lidi to dávaj tak proč si nenerajžovat.. Taky si tyhle věci už dělám sám, časově to o moc hůř nevyjde - nemusim to vozit tam a zase vyzvedávat. A když si vezmeš servisáckých 18k a svépomoc za 8k, tak za den práce mám ušetřeno 10k a můžu se jet týden válet k moři...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]