Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , jak se prosim nazyva tento kousek dilu jakoby ta miska co je praskla? objednal jsem novy tlumic a ta miska tam neni , kde se da koupit? nebo kde ji sehnat? v krame taky nevedeli a vsechny tlumice co tam meli tak jsou bez teto misky , na nekterem videu jsem videl ze pri vymene tam pan daval starou misku.. diky za rady..
jedna se o Megane I Grandtour 1.4 benzin 70kw z roku 2002
"objednal jsem nový tlumič - tam není" , "vsechny tlumice co tam meli tak jsou bez teto misky" - no tak asi k tomu tlumiči musí koupit díl, na který se ptá - tj. spodní miska tlumiče
Je to spodní miska pružiny, většina aut to má jako součást tlumiče, ale Fr. pomsta to má samostatně...
Číslo dílu zkus najít na 7zap.com podle VIN, Pokud se neprodává samostatně tak to může být součást horního uložení tlumiče kde bude vršek i spodek... Jinak v Renaultu nebo vzít z vrakáče..
Gumid a Jmlc jsou mimo, to neni ono.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.