Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se nazayva tento dil?

Od: n3ss3r odpovědí: 14 změna:

Dobrý den , jak se prosim nazyva tento kousek dilu jakoby ta miska co je praskla? objednal jsem novy tlumic a ta miska tam neni , kde se da koupit? nebo kde ji sehnat? v krame taky nevedeli a vsechny tlumice co tam meli tak jsou bez teto misky , na nekterem videu jsem videl ze pri vymene tam pan daval starou misku.. diky za rady..

jedna se o Megane I Grandtour 1.4 benzin 70kw z roku 2002

Jak se nazayva tento dil?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
n3ss3r
hodnocení

neni neni tohle je nejkakej plast ja hledam takovou plechovou misku jakoby..

asd1

Tohle je na zadek ;)

Hoď sem VIN...

njn, jsem přehlídl... podle zadaných údajů jsem přední nenašel na běžných webech...

mak*
hodnocení

0x

Miska pružiny (nebo tlumiče).

n3ss3r
hodnocení

diky nemohu to ale nikde najit..

olinl
hodnocení

0x

Chce to nový TLUMIČ-odrezla spodní (rozpěrná) miska..

"objednal jsem nový tlumič - tam není" , "vsechny tlumice co tam meli tak jsou bez teto misky" - no tak asi k tomu tlumiči musí koupit díl, na který se ptá - tj. spodní miska tlumiče

n3ss3r
hodnocení

jak pisu objednal sem novy tlumic ale ta miska tam neni ..

hodnocení

0x

Uhnilo uložení tlumiče nebo miska pružiny.

autodily-pema.cz/...

hodnocení

0x

A nebo uhnil závit pružiny a ta se teď nevejde do misky.

autodily-pema.cz/...

asd1
hodnocení

0x

Je to spodní miska pružiny, většina aut to má jako součást tlumiče, ale Fr. pomsta to má samostatně...

Číslo dílu zkus najít na 7zap.com podle VIN, Pokud se neprodává samostatně tak to může být součást horního uložení tlumiče kde bude vršek i spodek... Jinak v Renaultu nebo vzít z vrakáče..

Gumid a Jmlc jsou mimo, to neni ono.

hodnocení

0x
Je třeba koupit nové oba přední tlumiče u tohoto uhnila spodní miska a došlo k vyvrácení pružiny
Tlumiče se mění v páru a je dobré zakoupit i nové horní uložení předního tlumiče taky dvakrát
A já osobně bych dal i nové obě přední pružiny
asd1

Další co neví, že tady ta spodní miska neni součást tlumiče ale samostatný díl*zed*...

Mmch. tlumiče má koupený...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]