Nejste přihlášen/a.
Můžu mít dotaz, co znamená "trolli farma co me nahani po celém internetu" a proč je to odpověď na @martincakl?
Bože...Vy jste ale v*l.
Nicméně...ještě že jste mi to připomněl, musím zajít na FÚ a přiznat příjmy od Mazdy..
Od Mazdy to je pěkný svinstvo, vyrobit zmetek a pak následky nechat na litech co si to koupili a ještě rejžovat na výměně motorů... Ovšem kasko je Lumen jaký se jen tak nevidí...
Hledej v seznamu advokátů a postup řeš s nima. Obecně znalecký posudek, výzva, žaloba atd., ovšem pokud to je po záruce tak se jen budou smát... Ostatně nejan Mazda, slavná Škodofka to taky dělá často viz perly jako první HTP a TSI, taky se to sr... a místo bezplatné výměny se účtovalo, stačila jakákoliv záminka k zamítnutí reklamace... Fordi se taky kroutí co to jde, ostatně to je napříč značkama a opak je spíš vyjímka než pravidlo... Až si říkám že to jsou kurvítka aby byl kšeft pro servis...
asd1: Nicméně o problémech dieselů od Mazdy se toho psalo již tolik, že i já, který Mazdu nikdy neměl..o těch problémech vím. A nový Sky Activ, který měl být "revoluční", tak ten také zase tak moc revoluční není..a v podstatě moc výhod nemá-pokud vůbec nějakou (a také na něj byla svolávací akce). Spotřeba toho Sky Activ motoru je na úrovni horšího dieselu, takže jsem vůbec nepochopil, proč ho Mazda vyrábí a prodává.
Ovšem vždy se najde někdo, kdo to koupí...jak vidno.
Tak prodejce to vychválí, namaže med a sypat se to začne až když je spousta prodaných... Další to koupí protože je obecný názzor že Mazda = kvalita a o tomhle problému se nedozví, a prodejce zase namaže med jak je to super... Prostě Mazdě jde jen o prachy a zatim se jim vyplácí šmejdy neměnit zdarma ale opravovat na náklady zákazníků. Že si tim s.. do vlastního hnízda jim nedojde, resp. manažer si vydělá a že za 10 let zákazníci utečou ke konkurence ho nezajímá.. Ovšem zase přiběhnou jiní zákazníci co zdrhli odjinud, tak kšeft budou mít pořád.. Podobně i mizerný řemeslník má dnes pořád práce víc než dost, taxikáři v Praze taky atd. - turista řeke "už nikdy", ale přijede další turista co to neví a tak pořád dokola...
A proč tedy brečíte zde a nepodal jste žalobu IHNED?.Jen to tu trolíte .Jestli jste takhle jedna u "Mazdy" (importéra-prodejce -servis) tak se nedivím,že Vás poslali někam!
Prosím již sem opravdu nepište-nepochodíte tu!
Ej chyba máte pravdu nepřečetl jsem p.Kuky Váš nick takže se Vám omlouvám-ještě že jste se ozval!
Ano je to na p.Kacko.
Jen by mne zajímalo kolik jich je? deset takových z tisíce vyrobených a prodaných? nebo jen jeden z desetitisic?
Taky už jsem o takovém četl-a nakonec vyšlo,že to bylo vinou stěžovatele-nedával auto co mu patří a tím to zmařil a pak si všude možně stěžoval.Na druho stranu-pokazit se může ledasco a i dobrý solidní prodejce,servis... může udělat botu.
Nakonec nyní mám DVACETILETOU Premacy RF3F a na věk jede dobře i kldyž ne tak jako Xantie se stejným výkonem motoru (HDi90).Obě 2,0 -66kW, ovšem Mazda -přímovstřik a HDi jak známo přímovstřik CR
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.