Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké koupit čepičky ventilků

Od: nick* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

má někdo zkušenosti s čepičkami na ventilky takové ty kovové je na nich třeba logo Ford atd.?

Slyšel jsem,že jsou k ničemu,pak prý jdou špatně povolovat?Má cenu je kupovat,jsou hezké,ale jsou praktické?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

7x
Jo, kolikrát zoxidujou natolik, že nejdou sundat a dojde třeba k výměně ventilku. Za mě zbytečný, bez funkce.. vyhozený peníze

host
hodnocení

3x

Obyčejné čepičky. Plastové a mosazné nikdy nezkorodovaly. Některé mají nahoře vidlici na povolení ventilku a vyfouknutí vzduchu, nebo jenom kulatý vršek. Na auto, na motocykl, na kolo, na... atd.

jabraka*
hodnocení

2x

Osobně preferuji plastové.Pokud použiji hovové s klíčem na povolení ventilku,tak mi nevydrží ani 14 dní.Kradou je,lumpové.

JABRAKA

priklad1*

Větší zloději jsou ti co je prodávají za nekřesťanské peníze

aliexpress.com/...

8 kusů za dvacku

re4zon
@priklad1 jojo, kazdy kdo u nas podnika je zlodej, ale cinska fabrika je svata.
priklad1*

Pokud považuješ za podnikání, že nakoupím v Číně, tady 10x dráž prodám a navíc nenesu záruku, tak já tedy ne.

Tyhle podnikatele preferuje ODS. Nevím kde se to naučili. Vždyť i ten vychvalovaný nebožtík Kubera byl bývalý komunista.

asd1
hodnocení

0x

Občas zareznou, hlavně když se jezdí v soli = nedoporučuju.. Když už extra čepičky, tak praktické jsou s označením které kolo - když měníš letní/ zimní, tak víš kde které bylo a nemusíš si to při přezouvání značit... FL FR RL RR (anglicky)

hodnocení

0x

Nevím jaké-ZATÍM jsem si žádné nekupoval a to i přesto je mám na všech kolech od všech aut (celkem 8sad kol).Zatím když mi měnili při přezouvání pneu ventilky,tak dali i s čepičkou.

jakotyc
hodnocení

0x

Kup si ty svítící. Budeš vidět a všichni budou říkat jakou máš krutopřísnou káru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]