Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou vapku na auto - máte zkušenosti?

Od: ondra* odpovědí: 12 změna:

zdravím vsechny... tak jak to vypada zima uz asi padla a jak vidim venku svoje auto jak je sprasene uvazuji o koupi nejake vapky, nejsem v tom nejaky odbornik a co jsem se dival na web tak se daji poridit od par korun.. levnym vecem se osobne vyhybam ale drahe nekdy nejsou o moc kvalitnejsi. Mate nekdo proto nejakou doma co by jste mi mohli doporucit? Co jsem se dival tak by se mi treba libila tato www.akunaradi.cz//... ma totiz docela slusny tlak a znacka by mohla stat zato... jen mi prosim nedoporucujte Karcher.. mam od teto firmy vysavac a jiz jej budu po 3tí reklamovat tak jiste chapete moji neduveru teto znacky

predem diky za vase nazory

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

Nespecifikujete, jaké auto máte a jak často a kudy tímto autem jezdíte. Auto stačí po zimě na jaře řádně zbavit solí, k tomu s e stlačená horká voda hodí, pokud ale na myčce stojí nejlevnější mycí program 59 Kč. a standardní 80 Kč, můžete za 8 tisíc (cena Vaší wap-ky ) zajet na myčku stokrát. Při frekvenci mytí 1x měsíčně je to přibližně asi na 8 let a pár měsíců. Pokdu jste rozhodnut používat Wap-ku, nic Vá nebrání v tom, aby jste auto myl sám, šetrně, ručně...k tomu wap-ku nepotřebujete, jen dobrý šampon, houbu a hadici s vodou. WAP-ka je proto zbyčečná.

ondra*

no mame dve auta, manzelka klasickou fabii a ja fronteru kvuli chalupy. tak primarne bych to mel na auta ale vyuziji ji i na zahrade pri oplachovani veci, takze propoctem na mycku jako takovou mate pravdu tam s vami souhlasim, ale jak rikam pouziju ji i jinde :) Ale děkuji za nazor :) Snad se jeste nekdo prida a napise nejake doporuceni na konkretni model..

stirecek*

No já jsem viděl i daleko levnější přístroje;)

alf*
Karcher - no vida, já ji mám asi tři roky, stála asi 1600 a funguje bezvadně, auto, dlažba, dům takže bych Karcher doporučil.
ondra*
hodnocení

no levnejsi si rikam ze radeji ne.. uz jsem se takhle kdysik spalil s vecma a od te doby si radeji priplatim.. prece jenom v cene neni jen stroj ale i pripadne sluzby v pripade "spatne" udalosti. Dival jsem se i na toho prodejce a nakonec to teda asi koupim...

A jaky ten karcher mate jestli se mohu zeptat?

ar*

Hlavně koukejte na dostupnost servisu ,dílů a příslušenství. Já osobně používám taky Karcher K3.900 už asi 5 let a zatím v pohodě (musím to zaklepat) a používám ho celkem dost. Přeji šťastnou volbu.

ar*

je to takovýto kajo.sk/... ale dnes už budou modernější.

alf*

Karcher K 2.04 dnes už není myslím v nabídce, měli to tenkrát v tescu

8976*

Souhlas umýval jsem a doprčil jsem si lak na prahu...pokud nejste majitelem RD a nepoužijete ji k jiným činnostem nevyplatí se...

stany*
hodnocení

0x

Já mám vapku Aisst ( Bauhaus cca za 1200 v akci ), umyvame s ni cela cela rodina uz 2 roky a zatim v pohodě. Má hromadu nástavců ( používáne jen jeden ) a je malinká. Výhoda proti standardní myčce je, že si vystříkáte i podběhy u blatníků a pod. a hlavně není auto poškrábané od kartáčů z myčky...

ondra*
hodnocení

to je prave to o co mi jde.. neposkrabat auto kartacema z mycky a jeste to udela sluzbu u domku... no jak vas posloucham tak mate vsichni karcher.. :) tak zebych fakt natrefil na dva vysavace a oba stály za prd? :).. no kazdopadne mam i veci od makity a drzi dele nez ony dva vysavace (jeden reklamovany vymenili druhy bohuzel pošel taky) Nejak mne proto mé presvedceni od te zlute tahne pryc :) kazdopadne dekuji za rady..

yarous

nazdar ondr, tak podobnou wapku jsem kupoval pred rokem taky.. konkrétně www.akunaradi.cz//... a musim rict ze spokojenost... mimo jine jsem to kupoval ve stejnem shopu a vše OK, takže bych se tam nebal kupovat znovu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]