Nejste přihlášen/a.
zdravím vsechny... tak jak to vypada zima uz asi padla a jak vidim venku svoje auto jak je sprasene uvazuji o koupi nejake vapky, nejsem v tom nejaky odbornik a co jsem se dival na web tak se daji poridit od par korun.. levnym vecem se osobne vyhybam ale drahe nekdy nejsou o moc kvalitnejsi. Mate nekdo proto nejakou doma co by jste mi mohli doporucit? Co jsem se dival tak by se mi treba libila tato www.akunaradi.cz//... ma totiz docela slusny tlak a znacka by mohla stat zato... jen mi prosim nedoporucujte Karcher.. mam od teto firmy vysavac a jiz jej budu po 3tí reklamovat tak jiste chapete moji neduveru teto znacky
predem diky za vase nazory
Nespecifikujete, jaké auto máte a jak často a kudy tímto autem jezdíte. Auto stačí po zimě na jaře řádně zbavit solí, k tomu s e stlačená horká voda hodí, pokud ale na myčce stojí nejlevnější mycí program 59 Kč. a standardní 80 Kč, můžete za 8 tisíc (cena Vaší wap-ky ) zajet na myčku stokrát. Při frekvenci mytí 1x měsíčně je to přibližně asi na 8 let a pár měsíců. Pokdu jste rozhodnut používat Wap-ku, nic Vá nebrání v tom, aby jste auto myl sám, šetrně, ručně...k tomu wap-ku nepotřebujete, jen dobrý šampon, houbu a hadici s vodou. WAP-ka je proto zbyčečná.
no mame dve auta, manzelka klasickou fabii a ja fronteru kvuli chalupy. tak primarne bych to mel na auta ale vyuziji ji i na zahrade pri oplachovani veci, takze propoctem na mycku jako takovou mate pravdu tam s vami souhlasim, ale jak rikam pouziju ji i jinde Ale děkuji za nazor
Snad se jeste nekdo prida a napise nejake doporuceni na konkretni model..
no levnejsi si rikam ze radeji ne.. uz jsem se takhle kdysik spalil s vecma a od te doby si radeji priplatim.. prece jenom v cene neni jen stroj ale i pripadne sluzby v pripade "spatne" udalosti. Dival jsem se i na toho prodejce a nakonec to teda asi koupim...
A jaky ten karcher mate jestli se mohu zeptat?
Hlavně koukejte na dostupnost servisu ,dílů a příslušenství. Já osobně používám taky Karcher K3.900 už asi 5 let a zatím v pohodě (musím to zaklepat) a používám ho celkem dost. Přeji šťastnou volbu.
Já mám vapku Aisst ( Bauhaus cca za 1200 v akci ), umyvame s ni cela cela rodina uz 2 roky a zatim v pohodě. Má hromadu nástavců ( používáne jen jeden ) a je malinká. Výhoda proti standardní myčce je, že si vystříkáte i podběhy u blatníků a pod. a hlavně není auto poškrábané od kartáčů z myčky...
to je prave to o co mi jde.. neposkrabat auto kartacema z mycky a jeste to udela sluzbu u domku... no jak vas posloucham tak mate vsichni karcher.. tak zebych fakt natrefil na dva vysavace a oba stály za prd?
.. no kazdopadne mam i veci od makity a drzi dele nez ony dva vysavace (jeden reklamovany vymenili druhy bohuzel pošel taky) Nejak mne proto mé presvedceni od te zlute tahne pryc
kazdopadne dekuji za rady..
nazdar ondr, tak podobnou wapku jsem kupoval pred rokem taky.. konkrétně www.akunaradi.cz//... a musim rict ze spokojenost... mimo jine jsem to kupoval ve stejnem shopu a vše OK, takže bych se tam nebal kupovat znovu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.