Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat grande punto 2006-nastavení ukazatelů

Od: karlosdos* odpovědí: 4 změna:

Koupil jsem tuto ojetinu a neumím nastavit ty digi ukazatele. můžete mi to polopaticjy popsat jak na to,je to v němčině.

Děkuji za radu a pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x
karlosdos*
hodnocení

Děkuji,stejně jsem z toho blbej. Ať dělám co dělám ,nejde mi to . To mají být dveře otevřené a vytažený klíč?Snad s tím budu muset za autoelektrijářem nebo servisu Fiat? Je mi 67 let jsem už na to asi hloupej

asd1

Ne. Při vytaženým klíči a otevření dveří se jen na chvilku rozsvítí displej s kilometrama.

Za jízdy jde nastavovat jen mezní rychlost (např. nastavíš 90 a při překročení to řve). Pokud stojí tak jde nastavovat všechno. Do menu vlezeš stiskem MENU atd. viz návod...

hodnocení

0x

V první řadě najdi položku v menu Sprache a změň na češtinu či english.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]