Nejste přihlášen/a.
Pokud je v opravdu dobrém stavu tak ano. Ovšem dá se čekat, že až na vyjímky to bude olítaná shnilá herka do který bys musel nasypat dalších 30k aby to chvíli vydrželo. Koroze, stav podvozku, stav motoru hlavně jak moc žere olej, velký servis typu rozvody + komplet náplně, celkově funkce všeho, jak mechanicky tak elektricky... Prostě aby to nebyla kasička u který po 1000 km budeš měnit motor a pak dál budeš sypat desítku měsíčně aby to vůbec jezdilo...
Určitě udělat emise + technickou - to dost napoví o stavu motoru, katalyzátoru atd. (drahé opravy) klasika je projde = platim já, neprojde platí on. Případné závady sleva v ceně rozumné opravy (když to necháš aby to opravil on, tak tam dá nejlevnější sr. aby to jelo a dlouho to nevydrží). A obecně jak na autě je problém u kterého není jasné řešení, tak nebrat. Ojetin je mraky a nemá smysl pořizovat šrot.
Proč ne,to je vždycky jen číslo na tachometru,i kdyby tam bylo třeba 700 tisíc. Otázka je ten stav,jsi si jistý že to auto je v dobrém stavu,nebo to jen tvrdí prodávající? Vezmi si sebou na obhlídku mechanika jestli tomu nerozumíš,těch pár stovek za to stojí. Jinak se tu klidně může zachvíli objevit otázka,motor žere litry oleje a neprošlo emisemi,můžu auto reklamovat nebo jak postupovat?
Takže za mě ano,ale po důkladné kontrole
Jsou různé nabídky a různé pocity kupujících i prodávajích... Bazar chce vydělat na své zaměstnance a nájem plochy, majitel z domu trpí představou, že to auto je naprosto nové, kupující vidí i na nejnovějším kusu ten vlásečnicový škrábanec na plastu - který zajistě bude důvodem nejhorší koroze všech dob.
Já pro sebe kupoval auta do ceny 50tis. Raději po nehodě s tím, že bylo třeba ještě investici nebo byla faktura za opravu před prodejem. Dobrý stav pro někoho znamená, že to má shnilé prahy a prosezenou sedačku řidiče - vždyť co byste pane chtěl, za jednu výplatu...
Osobně bych to toho auta nešel - seaty jsem měl jen v naftě a spokojenost, až na tu korozi. Ale do benzínu ne, to bych nechtěl.
Ale zrovna tento kus je možná s pravidelnou kontroulou a servisem v autorizovaném servisu v posledních 14ti letech, po profesionálním řidiči, který se snažil všechno vypucovat a mít v super stavu - "dobrém stavu". Takže bez investic v dalších 50.000km - proč ne? To by neznělo špatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.