Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat je v Německu neomezená rychlost na dálnicich nebo už to tam neplatí, mám Audi RS6 a chci vyzkoušet 340tku tak proto se ptám.
S pozdravem
Německé dálnice jsou v tomto ohledu jistým unikátem: na přibližně jedné polovině délky není rychlost pro osobní vozy nikterak omezena, platí zde pouze všeobecné, avšak nezávazné doporučení, dodržovat dobrovolný limit 130 km/hod. Přibližně jedna třetina dálnic má pak trvající omezení rychlosti, zbytek se řídí hustotou dopravy a jinými faktory.
ale take je nutne brat v potas jine zakony viz.-
No,zase až tak omezená není.
Auto může jet pouze maximální konstrukční rychlostí uvedenou ve velkém TP.
Pokud pojedeš s autem,které má max.konstrukční rychlost 200km/h,a budeš ho mít upravené např.že bude schopno jet 260km/hod,a při této rychlosti Tě zastaví policie,budeš jim mít co vysvětlovat,a taky platit.
na Brněnským okruhu se mi to jeví bezpečnější, ale maximálky se tam dosahuje kolem 300 víc už skoro nee. Jsou tam volné otevřené dny během roku. Něco málo se asi musí zaplatit. . . . . nechcete tam třeba zavolat a pozeptat se. .? myslim, že mají brnocircuit.cz nebo podobně. Silnice nejsou závodní dráha, a určo to máte blíže než do Němec. . ne?
V německu na dálnicích rychlost omezená není, pokud v daném úseku není rychlost omezující značka. Nicméně úseků, které takový kalup snesou zas moc nebude. Každopádně dej pls. vědět, kdy a kde chceš ty tři kila jet, já po Německu jezdím dost často, tak abych mohl jet evtl. jinudy. MĚ život ještě neomrzel, víš...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.