Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpojená trubka ventilace u Felicie

Od: zdenek2® odpovědí: 3 změna:
Felicia 1.3 BMM. Mám z kdovíjakého důvodu odpojenou trubku z ventilace. Je to na obrázku vidět otvorem pro autorádio. Tím otvorem snadno prostrčím ruku, ale trubku znovu nasadit se mi nedaří, protože jednak nevidím okraje kam se má trubka nasadit a také nemám tím otvorem jak vyvinout patřičnou sílu, aby trubka zaskočila. Trubka nechce zacvaknout. Má s tím někdo zkušenosti?
Odpojená trubka ventilace u Felicie

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To je vzduchovod ventilace na nohy vzduchu z topení.

Vem si pořádnou baterku a sviť si tam, až na to vidíš. Polož si hlavu na pedály nebo u spolujezdce uplně dozadu, kde máš normálně nohy a nasadíš ji.

Pak to zvládneš i normálně.

Občas tam spadnou voiče svazku kabelů a brání tomu nasazení. Ustel je tam nabok a nepoškoď.

Hlavní 30 červené vodiče Felicie nejistí žádnou pojistkou!

hodnocení

0x

Chybí mi obrázek. Nevím, o jakou trubku se jedná. Pak bych snad uměl poradit.

PS: Tak už ho vidím a studuji.

Takže bohužel, nic tam nevidím, natož nějakou "trubku od ventilace". A podle obrázku to někdo hodně "dobře dobastlil".

hodnocení

Je to taková ta hranatá trubka, co jde odspodu palubní deskou k oknům. Fouká tím vzduch. Je to na obrázku vidět uprostřed.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]