Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace pro sklerotiky

Od: hejkal® odpovědí: 10 změna:
Kdysi jsem našel mobilní Android aplikaci, která upozorní na blízkost určitého místa.
Už vícekrát se mi stalo, že projedu okolo prodejny, ve které chci něco obstarat. Nebo se potřebuji zastavit tam a tam. Vzpomenu si zase až doma, i když jsem okolo před chvílí jel... Škoda mluvit.
V té apce se dala nastavit zájmová lokace, po přiblížení na určitou také nastavitelnou vzdálenost od ní se ozvalo upozornění.
Bohužel už si nepamatuji název.
Možná někdo ví a pomůže...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Google keep?

jirib
hodnocení

0x
Tohle umí každá navigace do mobilu...třeba Sygic.
hodnocení

Zkusím najít...

To si nemyslím, navigace samozřejmě umí navigovat na konkrétní místo, ale to si tam to místo před cestou musím zadat. Tedy pokud dobře chápu, co chcete... Náhodou si vzpomenu, že až budu mít někdy cestu do jiného města, potřebuju tam koupit nějakou věc. Abych na to nemusel myslet, vložím to do nějaké aplikace, která na základě mé polohy (nezávisle na tom co mám zrovna na mobilu jiného spuštěného) mě třeba za měsíc při přiblížení dejme tomu na 5 km upozorní, že jsem blízko a chtěl jsem v tom obchodě to a to.

Hledám kudy chodím a z odborníků v mém okolí nikdo nic takového nezná ...v dílně zjistím že budu potřebovat něco průběžně doplnit,zadám do aplikace - a když jedu kolem patřičné prodejny,vyskočí upomínka .

Má dopolední odpověď fakt nestačí? Vždyť tam ta funkce je. Co chceš ještě špekulovat?
hodnocení

mikihans a nunici přesně vystihli co jsem měl na mysli.
v google keep jsem to našel, nastavil jsem místo (ulici město) zřejmě ale špatně, když jsem jí projel, žádná odezva. Příště vyzkouším zapnout na pozadí více navig. Aplikací, co to udělá. Třeba mapy. Cz nebo g mapy.
v sygic (libor) jsem ale nic nenašel. Umíte lépe hledat?
hodnocení

Omlouvám se liborovi! Po půlnoci už člověk ztrácí pozornost.
O Sygic se zmínil jirib. Mohl by upřesnit, kde to v Sygic našel, jak to použít? Díky.
Mě to v keep funguje. Ale možná by to chtělo uzamknout v paměti a vypnout pro tuto appku šetření baterie.
hodnocení

Dík, i mně už to při dosažení nastaveného času funguje. Objeví se oznámení i na uzamčené obrazovce, i třeba s fotkou či nákresem, ovšem bez zvukového upozornění.
To mně hlavně chybí.
Různá nastavení nereagují...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]