Nejste přihlášen/a.
1x
55.000 je normální cena za tohle auto, pokud je v pořádku. Jesli je emulze na spodku olejovýho víčka, tak je těsnění pod hlavou velmi pravděpodobně zralý na výměnu, takže si připočti cenu za servis, což bude odhadem nějakých 10 - 15 tisíc (samozřejmě ne v Seatu). Já osobně bych ho nekoupil.
1x
55k normální cena? Za tyhle prachy jsem kupoval kombík Focus ze stejnýho roku ve slušný výbavě, bezproblémovým stavu, s polovičním nájezdem a to před 7 lety. Dnes bych ho prodal možná tak za 20k
(ale neprodám, protože pořád dobře slouží)
Emulze v oleji = ověř jestli nejde voda do motoru tj. hledej typické příznaky. Pokud to jezdilo krátké jízdy (minutové projetí v bazaru) tak to může být normální stav (voda ze spalin kondenzuje na stěnách válce a kroužky jí stírají do oleje)
Takovou starou pikslu bych koupil tak za dvacku, 55k mi přijde hodně mimo...
0x
Jukni na měrku pokud tam bude jen olej tak pohoda
Pak to řadně projed musí topit neměla by lítat teplota
Po projetí sáhni na hadice od vody u chladiče mel bys jí dvěma prsty zmáčknoust k sobě nesmí bejt tvrdá
Po jizde musí být v expanzce voda a nesmi ji bejt málo
Pokud expanzku opatrně otevřeš voda se nesmí valit ven ani nák výrazně stoupnout
Kapku bych měl obavu z těch km aby už to nák víc nebaštilo olej
Pokud bys musel delat go motoru počítej servis 20-25000kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.