Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi , je to rok co jsem dostal ŘP od té doby se změnil docela můj vzhled ( přibral jsem a nechal jsem si zkrátit vlasy ) tak se chci zeptat zda mohu mít nějaké potíže při případné silniční kontrole , či dokonce nějaký postih za to "že si nejsem moc podobný "? Děkuju za odpovědi Adam
Neřešil bych to. Pokud je doklad platný, mělo by to být bez problémů. Já měl podobný zážitek - nechal jsem si narůst vousy a na dokladech jsem byl bez nich. Jen jednou se tomu podivil německý celník, že v pasu jsem bez vousů. Já mu navrhl, že se klidně oholím na místě, když mi půjčí holící strojek, on smích - a jelo se dál.
Ahoj Adame, myslím, že s menší změnou vzhledu, kterou popisuješ bys neměl mít problémy. Když jsem se před lety (1984) vrátil z vojny, a proti fotce z OP jsem přišel o dlouhé vlasy, vousy a pár kilo (z 80 na 65 - bylo to znát i v xichtu) tak chápu, že VeBáci prudili. Dneska bych už se nebál... Teda pokud z Krakonoše se nestal totální meloun, to bych možná fakt radši doporučil výměnu dokladů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.