Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, Vážení,
rád bych slyšel názor zkušenějších a požádál o pomoc při výběru ojetého vozu.
Momentálně se rozhoduji mezi i30 od firmy Hyundai a dejme tomu Rapidem nebo Octavií od firmy Škoda. Rozpočet na se pohybuje okolo 250 000,- Kč +-. Rok výroby od 2015, najeto do 120 000 Km.
Hyundai mě oslovil celkovou výbavou oproti Škodovkám ve stejné cenové kategorii.
Budu rád za každý názor nebo osobní zkušenost.
Děkuji.
4 roky starý Rapid se 120 000km za 250 tisíc bude super kauf (pro prodávajícího, protože dostane možná i celou pořizovací částku
) a u těch ostatních to bude podobné...
Za ty peníze a s těmito požadavky si raději kupte nové a pokud to chcete utratit za ojetinu tak aspoň nějakou za kterou to stojí... Superb, Passat, Mondeo, Insignia, P508, BMW, Mercedes, Jaguar![]()
... jen dlouholetá osobní zkušenost - rozhodnutí nechám na Vás 1- podívejte se na ceny originálních náhradních dílů ... 2-Hyundai oproti Škodovce se běžným užíváním opravdu rychleji vybydlí ... 3- proč i když vybavenější Hyundai oproti Škodovce ztrácí rychleji cenu?! ... osobně bych se držel faktu že nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci - přeji šťastnou volbu při výběru ![]()
Na tohle se nedá odpovědět. Co se líbí jednomu, druhý nesnáší.
Mnoho let jsem měl škodovky. Od 120 po Octavie. Vcelku spokojenost.
Pak se mi dostal do rukou Ford C-max, dvoulitr benzín v automatu. Dost lidí mě zrazovalo, že to je absolutní nesmysl, at si koupím další škodověnku. Nekoupil. Již několik let s tím jezdím a zase spokojenost. Leju jen benzín. Jo, vloni jsem měnil destičky, ale to není žádná závada.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.