Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, Vážení,
rád bych slyšel názor zkušenějších a požádál o pomoc při výběru ojetého vozu.
Momentálně se rozhoduji mezi i30 od firmy Hyundai a dejme tomu Rapidem nebo Octavií od firmy Škoda. Rozpočet na se pohybuje okolo 250 000,- Kč +-. Rok výroby od 2015, najeto do 120 000 Km.
Hyundai mě oslovil celkovou výbavou oproti Škodovkám ve stejné cenové kategorii.
Budu rád za každý názor nebo osobní zkušenost.
Děkuji.
4 roky starý Rapid se 120 000km za 250 tisíc bude super kauf (pro prodávajícího, protože dostane možná i celou pořizovací částku) a u těch ostatních to bude podobné...
Za ty peníze a s těmito požadavky si raději kupte nové a pokud to chcete utratit za ojetinu tak aspoň nějakou za kterou to stojí... Superb, Passat, Mondeo, Insignia, P508, BMW, Mercedes, Jaguar
... jen dlouholetá osobní zkušenost - rozhodnutí nechám na Vás 1- podívejte se na ceny originálních náhradních dílů ... 2-Hyundai oproti Škodovce se běžným užíváním opravdu rychleji vybydlí ... 3- proč i když vybavenější Hyundai oproti Škodovce ztrácí rychleji cenu?! ... osobně bych se držel faktu že nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci - přeji šťastnou volbu při výběru
Na tohle se nedá odpovědět. Co se líbí jednomu, druhý nesnáší.
Mnoho let jsem měl škodovky. Od 120 po Octavie. Vcelku spokojenost.
Pak se mi dostal do rukou Ford C-max, dvoulitr benzín v automatu. Dost lidí mě zrazovalo, že to je absolutní nesmysl, at si koupím další škodověnku. Nekoupil. Již několik let s tím jezdím a zase spokojenost. Leju jen benzín. Jo, vloni jsem měnil destičky, ale to není žádná závada.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.