Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blaupunkt - manuál nastavení frekvenci (2004)

Od: kubinec® odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, prosím váso řadu, vestavné autorádio Blaupunkt ve voze Fiat Idea r. 2004, má možnost buď automatického ladění a také si myslím manuální. Ale nevím si rady jak nastavit frekvenci po jednotlivých "pulfrekvencich".Chci si najít frekvenci kterou chci, ale nedaří se. Když krátce zmacknu šipkami nahoru/dolů, tak stejně vyhledává nejsilnější možnou frekvenci. A né uloží si takovou, kterou chci. Podle mne by to přece mělo jít. Na netu jsem našel podobné rádio ale z roku 2013 tam ta možnost je. Asi dělám něco špatně, ale netuším jak na to.
Také jsou na displeji zkratky TP, TA. Co prosím znamenají?
Děkuji za pomoc

Blaupunkt - manuál nastavení frekvenci (2004)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste dvojklik při ladění, připadně chvilku podržet.

AF: Alternative Frequencies - Alternativní frekvence slouží k automatické přelaďování přijímače (například při jízdě autem) na stále stejnou stanici

TP: Traffic - Program identification, identifikace programu který přenáší dopravní informace

více zde: cs.wikipedia.org/...

údajný manuál k autorádiu:

uloz.to/...

hodnocení

tak bohužel nelze nastavit frekvenci jakou chci, musí být asi dostačující signál, ale nějaké "krokování po jednotkách" prostě nejde anebo nevím.

při krátkem kliknuti, se posune jak kdy minimálně o cca 2 jednotky frekvece a zastaví se až pokud je něco v dosahu

ale kdybych chtěl nastavit frekvenci kde v dané lokalitě není vůbec signál tak to nejde podlke mne

zkoušel jsem všelico a opravdu frekvení pro Kiss Radio 101,1- 101.15 prostě nelze nastavit

PS na druhém voze u radia Pioneer tato možnost je, tak nevím zda prostě u některých rádii tato možnost je nebo není

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]