Nejste přihlášen/a.
Do motoru zřejmě nejde benzin. Odpojte přívodní trubku ke vstřikovací liště, po zapnutí klíčku by měl začít prudce vytékat.
Další možnost je ovládání vstřiků. Nejsem si jistý, zda ŘJ u jednotlivých vstřiků spíná kostru nebo +, v každém případě druhý pól je společný a ten může být někde přerušený.
Závadu v komponentech společných pro benzín i LPG (svíčky, zap. lišta, čidlo otáček imobilizér apod) nehledejte, nešlo by to ani na LPG.
Pokud Ti běžně všechno funguje (komponenty) a nejede jenom na benzín, tak máš určitě starý benzín, už jsem to viděl několikrát, odborníci (na plyn) doporučují kupovat jen 100 oktanový, ale né k vůli oktanům, ale k vůli tomu, že je tam snad méně řepky a tolik nedegraduje. Mám to odzkoušené na LPG Octávii a i na Dodge Ram ...
Jediný rozdíl mezi provozem benzínu a plynu je odpojení vstřikovačů a u chytřejších jednotek na LPG (a montáže) je i funkce odpojení čerpadla v nádrži...
Odpoj od lišty hadičky benzínu (pod držákem baterky) a benzín se musí načerpat po otočení klíčku (po opakování ne, je potřeba pauza, ECU to nedělá pokadé jako u monotronicka).
LPG systémy relátkem či relátky odpojují samotné vstřikovače. Tam bych hledal závadu.
Simos 2P (Felicie MPi) ovládá vždy dva a dva vstřikovače střídavě po skupinkách. Tedy dva vstřiky spíná jeden drát.
Když jsem kdysi měl Jeepa na LPG ,tak se zalepily vstřiky a pak už to jezdilo jen na LPG a na benzin to nechytalo ani náhodou , na LPG to běhalo normálně (kupodivu i zimní starty) jen asi dvakrát když bylo kolem -18 tak to nechytlo a pokud jsem to přepl za jízdy na benzin tak to poskakovalo až to chcíplo .Dojezdil jsem to asi dva roky na LPG a pak přišly další závady šel na šroťák , protože už toho měl za sebou hodně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.