Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Včera jsem vyměnil přední světlomety za nové a nesvítí mi tlumená světla. Auto je Škoda octavia 1 combi. Kontrolka na tlumená světla svítí, jak zapnu světla rosvítí se parkovačky,přepnu na tlumený,svítí zase parkovačky,přepnu na dálkový a ty svítí normálně.Díval jsem se na pojistky,ty jsou v pořádku. Napadlo mě,že jak jsem vyměnil světla za jiné,mohlo být jinak zapojení elektriky,ale barvy drátů souhlasí.Mlhovky svítí taky v pořádku. Všechny kontrolky světel taky svítí. Na co se ještě podívat? Díky za rady.
Vemte voltmetr a změřte napětí - přijde mi to jak když máte vadné žárovky nebo někde blbě ukostřeno.
Tak jsem ze sebe udělal debila. Byly to vadné žárovky. A to jsem je včera jak jsem vyměnil světla kontroloval a nezdály se mi špatné. Dnes jsem všechno zkontroloval a jako poslední možnost jsem vyndal pár nových žárovek že to zkusím a ejhle...Vůbec netuším jak mohly odejít obě naráz,do včerejší výměny světel svítily. Díky všem za rady .A omlouvám se,netušil jsem že to budou žárovky. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.