Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejvíc uřvaný výfuk

Od: nevime odpovědí: 15 změna:
Zdravím chci se zeptat jaký je nejvíc uřvaný laděný výfuk na 125 2t krosku. Děkuji za odpověď

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nejvíc uřvaný výfuk je žádný výfuk, ale to zase nebude mít výkon. U dvoutaktu je vliv odporu proudění výfukových plynů, objemu výfuku, pulzace atd velmi výrazný na výkon motoru a tudíž amatérské laborování prakticky ve 100% přináší zhoršení parametrů motoru. No a jestli chcete provokovat sousedy hlukem, tak to si radši dojděte k psychiatrovi nebo může nastat řešení, které je zde již zmíněno.

nevime
hodnocení

Je to kroska která řve i bez laďáku mě jde hlavně o ostrý zvuk. Radši bych když by psal někdo normální a né kdo tomu nerozumi jak tak koukám. Krosky jezdí na trati tak co furt řešíte ty sousedy? A i kdyby vám to může být jedno jen chci tu normální odpověď.
break
Nevíme: ale on má pravdu. Než zvuk bych řešil funkčnost výfuku. Hluk versus výkon...právě u toho dvoutaktu nesmyslně rovným a průchozím výfukem ztratíš citelný množství výkonu...takže úprava k ničemu. Pokud chceš zvuk, dej prázdnou co nejkratší trubku stejnyho průměru, max můžeš konec zúžit třeba o 80℅ , nepojede, ale bude řvát jak debil...

Tak po cca 45 letech co se motám kolem motorek, už trochu vím co všechno nevím. A pokud mi někdo ohledně např mé profese, motorek či 2 t motorů nebo koní, řekne , že již všechno umí, tak na limita 100% odspodu vím, že nic neví. Ohledně výfuku - neměnit nic na továrním výfuku pokud nemáte vývojovou laboratoř s motorovou brzdou, softweráře pro úpravu mapy motoru atd. Tj zabezpečit maximální čistotu celého systému, kvalitní palivo a kvalitní olej, samozřejmě čerstvou směs a nesnažit se o vylepšení toho co fabrika se svými možnostmi vyvinula. Neříkám, že nemůže amatér přijít s nějakým vylepšením, ale takový by se svými znalostmi nikdy nepoložil takovouto otázku.

hodnocení

0x

Vrták průměr 6 a co nejvíce děr

nevime
hodnocení

To vím taky ale jde mi hlavně o ten ostrej zvuk

asd1
hodnocení

0x

Abys nejvíc uřvanej nebyl ty, až ti dá nasranej soused přes držku *smich*

hodnocení

0x

Ono to hodně pojede, když to bude hodně slyšet. Nepojede, že?

ja1
hodnocení

0x

Má ta kroska aspoň pěkný ostrý zvuk? *palec*

Jestli to je zvuk jako když prdíš do kastrólu po květáku zapitém mizerným pivem nebo chrchlání dýchavičného tuberáka tak to bude dost trapný = budeš jako kid na vydechlým pincku.*stop*

mak*
hodnocení

0x

Jestli ti jde jen o to, poslouchat ostrý zvuk, tak si sežeň mp3 a pouštěj si to doma do sluchátek. Bude to levnější, ty budeš spokojen a nebudeš nikoho otravovat.

hodnocení

0x
Měl bych mnohem lepší řešení:
m.facebook.com/...
lojzi
Vydel by jsem to na nějaké procircuit nebo hgs. Mel jsem 3 ale fmf mi neprislo ze by se zmenil zvuk jen prubeh výkonu. Ale s temito ladaky mam zkušenost a nejsou vůbec spatny. A vy chytraci zatim jsem vydel jen par motorek na trati co jezdili s origo vyfukem. Ale vy si asi pletete krosky se silnicí.
nevime
hodnocení

Díky konečně normální odpověď cením tyto lidi.
jakotyc

Proč uřvaný výfuk, myslíš, že budeš krutopřísnej borec, když budeš dělat ještě větší bordel?

nevime
hodnocení

To to tady nikdo nepochopil. Já myslím prostě který laďák je nejostrejsi. Třeba krátká koncovka má lepší zvuk jak dlouhá. Tak mě zajímá do jaké mám jít značky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]