Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkové ovládání je v háji

Od: viktor® odpovědí: 1 změna:

Zdravím,na Seatu Toledo 1999 mi před rokem začlo blbnoun zamykání,vždy to tak 5x skočilo nahoru a dolů,ale odemklo to a zamklo,pak mě napadlo,jestli to nemůže být baterkou,protože jsem si všiml,že mi na klíči nesvítí ta červená kontrolka,tak jsem koupil novou,a od té doby ovládání nejde vůbec,lezu dovnitř tak,že si odemknu u spolujezdce a pak si otevřu kličkou u řidiče,co s tím asi tak je,bude oprava ranec,vyplatí se to,je mi auta líto,dělal jsem nové rozvody,je po technické a ma ká jako dábel,vůbec tomu nerozumím,že bych třeba někam šáhnul,prože vím,že servisáci jsou darebáci a člověka svlíknou z kůže,může to být třeba nějaká pojistka,co já vím,ale oni vám vymění celou elektriku,tak poradte...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Musej ti mechanicky a elektricky chodit všechny zámky v autě
Dál ti musí fungovat i odemykání na klíč to jest musí bejt funkční i obě fabky v předních dveřích jinak ten central zlobí a nezamyká
Prohlídni kabely v prúchodkách mezi dveřma jestli nejsou dolámaný
To že to po výměně baterie nejde na dálku múže zpúsobi vic věcí:
Nekvalitní baterie od větnamcú
Špatný dotek kontaktú baterie v ty dálce někdy stačí kontakty očistit a naohejbat
Mohla ta dálka i odejít
Nebo se bude muset znova spárovat s autem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]