Nejste přihlášen/a.
Zdravím,na Seatu Toledo 1999 mi před rokem začlo blbnoun zamykání,vždy to tak 5x skočilo nahoru a dolů,ale odemklo to a zamklo,pak mě napadlo,jestli to nemůže být baterkou,protože jsem si všiml,že mi na klíči nesvítí ta červená kontrolka,tak jsem koupil novou,a od té doby ovládání nejde vůbec,lezu dovnitř tak,že si odemknu u spolujezdce a pak si otevřu kličkou u řidiče,co s tím asi tak je,bude oprava ranec,vyplatí se to,je mi auta líto,dělal jsem nové rozvody,je po technické a ma ká jako dábel,vůbec tomu nerozumím,že bych třeba někam šáhnul,prože vím,že servisáci jsou darebáci a člověka svlíknou z kůže,může to být třeba nějaká pojistka,co já vím,ale oni vám vymění celou elektriku,tak poradte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.