Nejste přihlášen/a.
To je těžky Vy chcete poradit a nemáme se ptát na podrobnosti a oni jsou docela duležitý.
Proč se auto ocitlo tam kde je...Je to Váš kamarád? Nebo se Vám stala porucha a je to cizí člověk? Přijela pro Vás odtahovka? Nebo těch 800km jste se vezl v osobáku domu? Je to velký servis? Nebo je to Pepa co to opravuje v garáži?Takže nevíme a těžko hádat.
Jen nástřel odtahovka 10-15kc km.Výmena spojky? Pepa v garáži cca 4 tis za práci.Velký servis? 7až 8 tis.
Ale stále jen hádáme nevíme podrobnosti třeba je vše jinak
Kolik si může říct? Musíte to otočit, říct si může třeba o 50tis! Nechte ho vypracovat nabídku - písemná nabídka provedení opravy (spojka - to je jasný termín). Oprava může být třeba 5000,- za práci, jeden km za 5-12 korun...
pane karel456 asi byste si mel precist tato dvě témata omluva za nedodrženi tematu passat b6 bohužel nevim jací jsou automechanici každý si řekne co muže taky nevim jak souvisí účtování cesty když jste vůbec nevysvětlil kerý automechanik to bude dělat podívat se co stoji spojková sada na toho vašeho passata není na netu problém cena prace je otázka dotazu na mechanika ochcat vás klidně můžou hlavně pokud se nenaučíte česky a budte komunikovat tímhle stylem rád jsem vás poznal další případ do mé sbírky
Vidíš Miki. Tazatel ho ani nevypotil, stvořil ho stejně blbě, jako Pán Bůh lidstvo (Adama a Evu)
Fakt je, že mi dělalo problém tu slátaninu napsat
SATAM. tak vy mate dost teda myslite jsi jak jste vtipny akorat ja vas mam ve sbirce takovy jako jste vy delaji cechum ostudu pak na nas koukaj jak na arogatni narod a cesky pokud vim tak jsem napsal nebo?jsem zubni lekar co jste vy?skladnik?fabrika? :D me cesky nemusite ucit :Dakorat jsem to psal rychle tak se omlouvam ale co koukam ze tady se clovek pomoci nedovola nevim proc se to jmenuje poradte tato stranka se mela jmenovat buzerujte a delejte si z lidi pr.el.
Pokud vás to zajímá, jsem vysokoškolák, inženýr, zemědělský mechanizátor, který nemá rád prznitele češtiny. Na doktora je vaše vyjadřování dost ubohé.
A pokud jste si nevšiml, já jsem vám poradil. Ovšem ve stejném stylu, jakým vy jste napsal svůj dotaz.
Hoši ten dotaz je fakt síla, on si odveze auto na "druhý konec republiky" do servisu a pak se ptá, kolik zaplatí mechanikovi za cestu? A to je VŠ a ještě se tím chlubí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.