Nejste přihlášen/a.
Dobrý den už jsem sem jednou psal o nabídce pár vozů no než sem se rozhoupal včechny jsou prodané.
Kolega co vozí mi teď dal mopět nabídku na pár vozů co přivezl.
Nisan Almera 1.5 72kw r.v 2003 najeto 161 000 za 23 000
Peugeot 206 SW, 1.6 benzin, 80 kw, rok: 2002 najeto cca 173 000 za 28 000
Ford Fiesta 1.4i 59 kw rok 2004 najeto 132 000 cana 33 000 + přihlášení na CZ
a dnes pojede pro SEAT IBIZA 1.4i 16V rok 2003 najeto cca 140 000 tu by nechal za 32 000 včetně CZ dokladů
Jak jsou splehlivostí na tom tyhle vozy? motory od koncernu tak nějak znám ale tzy ostatní nevím jak jsou na tom
Kolego těsnění měla špatné řešení (mazací a chladicí kanálek blízko sebe a navíc blízko u kraje -u rozvodů ) jen u řady TU.Tj. řada 1,0-1,1-1,4 benzín-ale i přesto jsou to nezáludné motory.
Jinak souhlas-u kombajnů od PSA v první řadě zadní nápava.kola nesmí být štaflovitá (do A ! i když kompletní repese či náprava výměnným způsobem je cca5 000kč (dle modelu)
ještě přidám-bývalý spolužák a kolega má almeru již hooodně dlouho (10?15? roků) a 100% spokojenost.Takže bych nezavrhnul ani japonce!
Super děkuji za informace. Motor HTP určitě ne strýc ho měl a nastrkal tam dost peněz. Pořád se něco prej sralo. Teď jezdí v MPI a prej super blbuvzdorný motor jediný co tak klasika koncern rezne mu kufr a práh.
Jinak děkuji a co se týče motoru u toho peugeotu jak jsou na tom?
Peugeoty mívají hodně nízký spodek, to bych raději nebral. Ale citroena mám, všichni se mi smáli co jsem to koupil za žabožroutský auto, ale o no to jezdí a větší opravy byly jen díky tomu že jsem ho naboural. A i když jsem dostal od pojišťovny peníze na totálku, tak jsem mu raději udělal generálku než hledat další.
JInak samozřejmě vy\bírat hlavně dle celkového stavu ne dle údajů na přístrojovce,ale nezapomenout preventivně zapsat stav počítadla do KS či popisu TS.A neznám li danou značku-model-vzít mechanika!
Ojeté auto se kupuje podle aktuálního stavu jednotlivých kusů... pokud ale chcete jen doporučit z těch uvedených (v případě "TOP stavu"), já bych šel do 1) IBIZA a 2) Fiesta
SEAT - koncern - pokud není shnilé, bourané, ... motorizace ok, vůz relativně bezpečný, jednoduchý. Měl jsem seaty v naftě - bezproblémové vozy, bohužel rezla kastle.
Ford - měl jsem několik fiest - vždy za pár korun a ujely 2-4 roky, než jsem je prodal na dojetí... - problém byl vždy v elektronice vozu.
Poslední auta, která jsem vlastnil nebo vlastním - FIAT a Citroen. S nimi jsem naprosto spokojen. Ale z toho výběru prostě dobře vybrat nejde :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.