Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracený klíček - pridelani nového

Od: molly odpovědí: 2 změna:
Zeptám se jako úplná trubka, o těchto věcech vážně nic nevím *nevi* Mám auto, odemykání centrální na klíčku. Náhradní klíček je bez dálkového ovládání. Bohužel se mi podařilo klíček ztratit. Dá se přidělat náhradní s dálkovým ovládáním? Kolik to tak stojí? A kde to dělají? Je to zámečnictví nebo autoservis?
A jen takový dotaz - nechali byste jen přidělat nebo byste měnili zámky? Je to staré auto, má hodnotu tak 50tis, používáme ho na ježdění se psem. Mamka si klíč půjčila a už jsme nenašli. Může být někde - kdekoliv - doma anebo jej vytrousila někde v lese. Netušíme. Kolik by stála nějaká kompletní výměna zámku? Předpokládám že je to balík, když stejný klíč je i pro startování... Moc děkuji za jakékoliv rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Budete muset doplnit typ auta. Ceny se dost liší podle značky. Například na Scénika vám udělají planžetu za nějaké 400.- a k ní si na vrakáči koupíte staré klíčky s elektronikou které přes kód jenom synchronizujte s kódem imobilizéru. Stejné klíče z prodejny renaultu vás ale vyjdou přes 5000.-
Dost zámečníků umí klonovat váš klíč levněji než zastoupení výrobce auta ale na to potřebují funkční klíče. Jestli jste je ztratili a není co klonovat tak máte smůlu.
Navíc ani výměna zámků nic nevyřeší úplně, furt ještě máte v autě imobilizér takže se do auta dostanete ale jezdit stejně nebudete. Kompletní sadu zámků koupíte na vrakáči nebo přes iautodily.cz ale pak musíte ještě ten imobilizér nechat přes diagnostiku vypnout nebo u zastoupení výrobce nechat sladit klíče s řídící jednotkou aby to jezdilo.

jabraka*
hodnocení

0x

Před lety jsem koupil Felicii pouze s jedněma klíčema.Vloni mi klíče omylem odvezla vnučka v kočárku.Nikdo nevěděl,kde jsou a já se pokusil zjistit,kolik zaplatím za odvoz auta do servizu a výměnu zámků a nové klíče.Spočítali mi to na 21 000.

To by bylo spíše na odtah do šrotu.Naštěstí se klíče našly a za několik dní jsem už jezdil.

JABRAKA.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]