Nejste přihlášen/a.
Jelikož je auto stále v dědickém řízení tak možná ani není vaše, protože není ani manželky... No a jelikož už nemáte technickou a ani VTP tak máte akorát drahou hračku na dívání. Dokud nebude ukončeno dědické řízení, které určí komu auto připadlo (modlete se, aby bylo celé manželky, protože cokoliv jiného bude problém) tak s tím nic neuděláte.
Jelikož manželka majitele nebyla v době, kdy k uzavření kupní smlouvy došlo, oprávněna auto prodat (dědické řízení nebylo skončeno), mám za to, že taková smlouva je neplatná. Já osobně bych auto odvezl zpátky, z baby vydoloval kupní cenu a auto jí vrátil i se vším, co k němu mám. Samozřejmě pokud jsi s ním v mezičase rok jezdil, asi ti jí nevrátí celou, což bych taky akceptoval. Prostě bych se snažil nějakou rozumnou dohodou docílit toho, aby se auto vrátilo tam, kam patří a já dostal alespoň nějaký prachy zpátky. Ale zkusil bych to po dobrém. Každopádně úplně legálně to bez ukončení dědickýho řízení přepsat nepůjde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.